Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2011

Να γυρίσει με άλλα μυαλά...!!

Ο Κώστας Μήτρογλου είναι αναμφίβολα ένας... killer. Ένας ποδοσφαιριστής που μπορεί με... μισή μπαλιά να σου βγάλει γκολ εκεί που δεν το περιμένεις. Ένας παίκτης ο οποίος υπό προϋποθέσεις αξίζει μία θέση στο ρόστερ του Ολυμπιακού. Γράφει ο Δημήτρης Τομαράς.
Να γυρίσει με άλλα μυαλά...
Το ταλέντο και τις ικανότητες του Μήτρογλου δεν γίνεται να τις αμφισβητήσεις. Ωστόσο το πρόβλημα του γερμανοθρεμμένου επιθετικού δεν είναι το τι κάνει στο γήπεδο αλλά και στο πως λειτουργεί εκτός αυτού.
Το βασικό πρόβλημα του Βαλβέρδε αναφορικά με τον Μήτρογλου είναι ο τρόπος που δουλεύει, σκέφτεται, αντιλαμβάνεται και εν τέλει λειτουργεί στις προπονήσεις. Ο Βάσκος ήθελε άλλα πράγματα από εκείνον.
Περίμενε να δει μεγαλύτερη προσπάθεια στις προπονήσεις, την οποία όμως δεν είχε... διαγνώσει. Ο διεθνής φορ είναι ένας ποδοσφαιριστής που ώρες ώρες κινείται σε αυτοκαταστροφικούς... ρυθμούς, έχοντας... συγκρουστεί με ουκ ολίγες προπονητές του.
Με άλλα λόγια για να μπορέσει να γυρίσει στου Ρέντη ο παίκτης του Ατρομήτου και να διεκδικήσει με αξιώσεις μία θέση στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού θα πρέπει να αλλάξει μυαλά. Να δουλέψει ακόμα πιο σκληρά, να επικεντρωθεί στο ποδόσφαιρο και να αρχίσει να λειτουργεί διαφορετικά και να κινείται στο ανάλογο επαγγελματικό επίπεδο.
Άλλωστε ο Ισπανός τεχνικός έχει πλέξει το εγκώμιο του Μήτρογλου ως προς τις ποδοσφαιρικές του ικανότητες, σημειώνοντας όμως ότι οφείλει να παλέψει πολύ περισσότερο αλλά και να δουλέψει καλύτερα προκειμένου να φτάσει εκεί που μπορεί και εκεί που πρέπει. Εξάλλου ο Μήτρογλου έχει αποδείξει και στον Ολυμπιακό και στον Πανιώνιο αλλά και στον Ατρόμητο την ποδοσφαιρική του αξία.
Ας στρωθεί λοιπόν για τα καλά στην δουλειά και είναι σίγουρο -δεδομένης και της διοικητικής... λατρείας που έχει στον Ολυμπιακό- ότι θα πάρει και άλλες ευκαιρίες στους Πειραιώτες. Αρκεί να τις αξιοποιήσει ανάλογα...
Πηγή: katimagiko.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: