Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2011

Με άρωμα Ρεχάγκελ!!

Η επιτυχία της πρόκρισης στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του 2012 ανήκει στον Φερνάντο Σάντος, αλλά είχε και άρωμα Οτο Ρεχάγκελ. Γράφει ο Βασίλης Δούκας.
Με άρωμα Ρεχάγκελ
Το σύμπαν συνωμότησε και πάλι για να περάσει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στο Euro. Εκεί που όλα έδειχναν μαύρα για την Εθνική μας, ξαφνικά το αστέρι που μας οδηγούσε επί εποχής Ρεχάγκελ... έλαμψε εκ νέου και μας έδειξε το δρόμο για τα γήπεδα της Ουκρανίας και της Πολωνίας.
Η επιτυχία της πρόκρισης στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του 2012 ανήκει στον Φερνάντο Σάντος, αλλά είχε και άρωμα Οτο Ρεχάγκελ. Το σύμπαν συνωμότησε και πάλι για να περάσει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στο Euro.
Εκεί που όλα έδειχναν μαύρα για την Εθνική μας, ξαφνικά το αστέρι που μας οδηγούσε επί εποχής Ρεχάγκελ... έλαμψε εκ νέου και μας έδειξε το δρόμο για τα γήπεδα της Ουκρανίας και της Πολωνίας.

Αν κάποιος δεν ήξερε ποιες είναι οι δύο ομάδες θα μπορούσε να υποθέσει πως οι Γεωργιανοί είναι οι Έλληνες που κυνηγάνε την πρόκριση και οι Ελληνες είναι οι Γεωργιανοί που είναι αδιάφοροι βαθμολογικά.
Ο Τιμούρ Κετσπάγια είχε ντοπάρει τους παίκτες του, οι οποίοι έβαζαν τα πόδια τους στην φωτιά την ίδια ώρα που οι διεθνείς μας δεν έβγαζαν πάθος στον αγωνιστικό χώρο. Αν πει κάποιος πως είχαμε προσεγγίσει λάθος το παιχνίδι, δεν θα είχε άδικο και σε η μεγαλύτερη ευθύνη πέφτει πάνω στον Φερνάντο Σάντος, ο οποίος ωστόσο δικαιώνεται με την επιλογή του Φωτάκη.

Η Εθνική μας στάθηκε τυχερή στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Δύο φορές, όσα και τα γκολ μας. Η γκάφα του Κετσπάγια να ολοκληρώσει από νωρίς τις αλλαγές του, στοίχισε στους Γεωργιανούς, καθώς τους στέρησε μία νίκη περηφάνιας και ίσως λίγα χρήματα ως μπόνους από το... πουθενά. Ο Ταργκαμάτζε από ήρωας, έγινε -άθελά του φυσικά- και ο μοιραίος παίκτης, αφού ναι μεν άνοιξε το σκορ, αλλά αποχώρησε στα μέσα του δευτέρου μέρους τραυματίας και άφησε την ομάδα του με δέκα παίκτες.

Λίγο το αριθμητικό πλεονέκτημα, λίγο το κεφάλι του Αμισουλασβίλι μας έστειλαν στην τελική φάση. Ο Φωτάκης εξαπέλυσε τον κεραυνό, αλλά για να πάει η μπάλα στα δίχτυα, έπρεπε να βρει πρώτα στο κεφάλι του Γεωργιανού στόπερ και να αλλάξει πορεία.

Συνήθως αυτό που μετράει είναι το αποτέλεσμα, αλλά στην προκειμένη περίπτωση θα πρέπει να διδαχθούμε από αυτή την εμφάνιση, γιατί στην τελική φάση δεν θα βρούμε μπροστά μας ομάδες αδύναμες σαν τη Γεωργία.

ΥΓ. Τα... συστημένα του Τζαβέλλα και η αποτελεσματικότητα του Μήτρογλου στην τελική προσπάθεια, θα μας βοηθούσαν περισσότερο στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Λέω εγώ τώρα...
Πηγή: novasports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: