Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2011

"Ο Ηρακλής έπεσε σε χέρια λαμογιών!"

Ο πρώην πρόεδρος του ΓΣ, του καλαθοσφαιρικού τμήματος, αλλά και πρώην αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, επί διοίκησης Μυτιληναίου, Κώστας Χαΐτογλου τονίζει πως ο Ηρακλής ήταν ο αδύναμος κρίκος, γι' αυτό και την πλήρωσε...
"Ο Ηρακλής έπεσε σε χέρια λαμογιών!"
«Δυστυχώς ο Ηρακλής έπεσε σε χέρια λαμογιών, ανθρώπων ανίδεων και ανίκανων, οι οποίοι σε άλλες εποχές δεν θα περνούσαν ούτε έξω από τα γραφεία του συλλόγου. Ανθρώπων που είτε ήταν ανυποψίαστοι είτε ήρθαν για να κάνουν τη μόστρα τους και οδήγησαν τελικά την ομάδα σε μεγάλες περιπέτειες». δήλωσε στο «Goal» ο Χαΐτογλου, για να προσθέσει:
«Οταν έχεις απέναντί σου ένα αδίστακτο κύκλωμα, οφείλεις να είσαι και εσύ προετοιμασμένος και να πηγαίνεις με τους κατάλληλους ανθρώπους στα κέντρα των αποφάσεων και όχι με αφελείς παράγοντες. Δεν μπορεί η Τρίπολη να έχει εγκαταστήσει στην Αθήνα τον Μποροβήλο κι εσύ να προσπαθείς από τη Θεσσαλονίκη να βρεις το δίκιο σου. Κάτω είχαν στήσει ολόκληρο κύκλωμα που εξέδιδε πλαστές ενημερότητες αντί συγκεκριμένου αντίτιμου όπως αποδείχθηκε. Και στο τέλος την πλήρωσε ο Ηρακλής, προφανώς γιατί για κάποιους ήταν ο πιο αδύναμος κρίκος σε σχέση και με άλλες ομάδες που επίσης είχαν πλαστή ενημερότητα».
Ο Χαΐτογλου επισήμανε στη συνέχεια: «Δεν γνωρίζω τον κ. Παντελή, όμως επίσης μου φαίνεται αδιανόητο να περιμένεις από τον Παντελή να σε σώσει, έναν άνθρωπο που είναι εκτός ελληνικής πραγματικότητας. Δυστυχώς ο σύλλογος περνάει γενικότερα μια απίστευτη κρίση. Ο Ερασιτέχνης έχει προβλήματα, το μπάσκετ παίζει στη Β' Εθνική. Κάποτε, όταν ήμουν πρόεδρος στο μπάσκετ και χάναμε είχαμε λαϊκά δικαστήρια για μια ήττα. Πλέον ο κόσμος έχει αγανακτήσει, δεν ξέρει ποιον να πιστέψει».
Σχετικά με τον ίδιον είπε: «Κάποιοι ξέρω ότι αρέσκονται παραδοσιακά να μου κάνουν κριτική. Σας θυμίζω πως ήμουν ο νεαρότερος πρόεδρος, σε ηλικία 35 ετών, που ανέλαβε την ηγεσία του Ερασιτέχνη Ηρακλή. Το αν πρόσφερα επί σειρά ετών ή όχι το κρίνει η ιστορία. Είχα πει ξανά πως ο δικός μου κύκλος έχει κλείσει».

Δεν υπάρχουν σχόλια: