Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2011

Τρεις και με την βούλα ο Αστέρας!!

Μετά την παραμονή του στην Σούπερ Λίγκα, ο Αστέρας Τρίπολης ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση των Μάριο Μπρέσκα, Λεάντρο Άλβαρες και Ηλία Σολάκη, οι οποίοι έμειναν ελεύθεροι από τον Ολυμπιακό Βόλου.
Τρεις και με την βούλα ο Αστέρας
Αναλυτικά η ανακοίνωση της αρκαδικής ΠΑΕ:

O Αστέρας προχώρησε στην απόκτηση τριών ποδοσφαιριστών, προκειμένου να ενισχύσει ακόμα περισσότερο το ρόστερ του για την αγωνιστική περίοδο 2011-2012. Πρόκειται για τον Σλοβάκο Μάριο Μπρέσκα, τον Αργεντινό Λέαντρο Μιγκέλ Άλβαρες και τον Ηλία Σολάκη.
Το who is who των τριών
Ο Μάριο Μπρέσκα γεννήθηκε στις 27 Δεκεμβρίου 1979 στο Τοπολτσάνι της Σλοβακίας, έχει ύψος 1.75 και είναι γνωστός στους φίλους του ελληνικού ποδοσφαίρου, καθώς έχει αγωνιστεί τέσσερα χρόνια με Πανιώνιο και Ολυμπιακό Βόλου, ενώ ενδιάμεσο σταθμό είχε την Κύπρο όπου για δύο χρόνια αγωνίστηκε με το Παραλίμνι και τον ΑΠΟΕΛ.
Ο Μπρέσκα έπαιξε για τρία χρόνια στον Πανιώνιο (2004-2007) όπου είχε σε 83 αγώνες 11 γκολ, ενώ στη συνέχεια ακολούθησαν δύο χρόνια στην Κύπρο παίζοντας με το Παραλίμνι και τον ΑΠΟΕΛ. Το 2010 επέστρεψε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού Βόλου, όπου σε 36 αγώνες σημείωσε 8 τέρματα. Συνολικά στην κορυφαία εθνική κατηγορία και στο κύπελλο Ελλάδος έχει αγωνιστεί σε 123 παιχνίδια σημειώνοντας 23 τέρματα. Ο Μπρέσκα θα φοράει στον Αστέρα το Νο69.
Ο Λέαντρο Μιγκέλ Άλβαρες γεννήθηκε στις 4 Ιουνίου 1981 στο Μπουένος Άιρες, έχει ύψος 1.79 και αγωνίζεται στη θέση του αμυντικού χαφ. Στους φίλους του ελληνικού ποδοσφαίρου είναι γνωστός από την παρουσία του στον Ολυμπιακό Βόλου τα προηγούμενα τρία χρόνια. Ο Αλβάρες έχει αγωνιστεί σε 103 παιχνίδια στη Σούπερ Λιγκ και τη Β' Εθνική κατηγορία, σημειώνοντας δύο γκολ.
Ο Αργεντινός έχει κατακτήσει πρωτάθλημα στη χώρα του αγωνιζόμενος με τη Σαν Λορέντζο, ενώ έχει παίξει ακόμη στην Τίρο Φενεράλ, την Τάγερες, αλλά και στην Κύπρο με την ΑΕ Λεμεσσού. Ο Άλβαρες θα φοράει στον Αστέρα το Νο27.
Ο Ηλίας Σολάκης γεννήθηκε στις 15 Δεκεμβρίου 1974 στη Φλώρινα, έχει ύψος 1.82 και αγωνίζεται στη θέση του επιθετικού.
Ο Σολάκης έχει διαγράψει μία μεγάλη και σημαντική καριέρα στα γήπεδα των εθνικών κατηγοριών, καθώς έχει αγωνιστεί στη Σούπερ Λιγκ με την ΑΕΚ, τον Πανιώνιο, τον Ολυμπιακό Βόλου, την Παναχαϊκή και τη Βέροια, στη Β' Εθνική με τον Ολυμπιακό Βόλου, την Καστοριά, τον ΠΑΣ Γιάννινα, τον Διαγόρα Ρόδου, την Παναχαϊκή, τη Νίκη Βόλου και στην Γ' Εθνική με τη Δόξα Δράμας και τον Ιάλυσο Ρόδου, ενώ έχει αγωνιστεί στην Κύπρο με τον ΑΠΟΕΛ.
Συνολικά, ο Σολάκης έχει αγωνιστεί σε 367 αγώνες εθνικών κατηγοριών σε Ελλάδα και Κύπρο, κυπέλλων Ελλάδος και ευρωπαϊκών κυπέλλων, σημειώνοντας 168 τέρματα. Ο Σολάκης θα φοράει στον Αστέρα το Νο99.

Δεν υπάρχουν σχόλια: