Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2011

"Βρωμιάρη Σταθάκη, δεν έχεις δεύτερο πουκάμισο..."

Εκδικάστηκε σήμερα το μεσημέρι, από την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ, η έφεση της Παναχαϊκής για την απόφαση υποβιβασμού της ομάδας στη Football League 2. Tην Παρασκευή αναμένεται η απόφαση.
"Βρωμιάρη Σταθάκη, δεν έχεις δεύτερο πουκάμισο..."
«Ο Σταθάκης είναι ένας βρωμιάρης που δεν είχε… δεύτερο πουκάμισο να αλλάξει», είπε μεταξύ άλλων ο Αλέξης Κούγιας, ενώ στην εκδίκαση παραβρέθηκε... κόσμος και κοσμάκης για να καταθέσει. Από βουλευτές μέχρι... δημάρχους!

Ο αρχηγός της Παναχαϊκής, Λαμπρόπουλος, δήλωσε: «Ήμουν στο αυτοκίνητο μαζί με τον Σταθάκη και τον Κουβαρά… Δεν είδα τίποτα. Δεν έγινε δωροδοκία από τον Σταθάκη, που ήταν γενικός αρχηγός της Παναχαϊκής, προς τον ομόλογό του της Χερσονήσου. Δεν έγινε τίποτα σε σχέση με αυτά που ειπώθηκαν από τον Σταθάκη περί δωροδοκίας…», για να τον ρωτήσει τότε ο κ. Θέμελης, πρόεδρος της δευτεροβάθμιας Επιτροπής της ΕΠΟ: «Γιατί τα είπε αυτά ο Σταθάκης»; Με τον Λαμπρόπουλο να απαντά: «Τα είπε για να τιμωρηθεί η Παναχαϊκή».

O Ηλίας Φυντάνης, προπονητής της πατρινής ομάδας σε εκείνο το ματς, είπε: «Η Παναχαϊκή ήθελε νίκη σε εκείνο το ματς και μία ισοπαλία στο τελευταίο ή το αντίστροφο. Ξέραμε πως, αν κάναμε ένσταση, θα την κερδίζαμε. Δέκα μέρες οι παίκτες της Χερσονήσου ήταν εκτός προπονήσεων. Με βερμούδες και σαγιονάρες ήρθαν παίκτες από την παραλία για να συμπληρώσουν 18άδα. Πριν από αυτό το ματς είχαμε επτά σερί νίκες ως Παναχαϊκή. Η Χερσόνησος πριν από το δικό μας ματς είχε οκτώ συνεχόμενες ήττες. Βλέπετε, η διαφορά δυναμικότητας ήταν τεράστια. Το γήπεδο είχε 100 άτομα, από τα οποία 60 ήταν φίλοι της Παναχαϊκής. Εμείς δεν είχαμε λόγο για δωροδοκία. Έπαιζε ο Δαβίδ με τον Γολιάθ εκείνη τη μέρα. Και παλαίμαχοι να μαζεύονταν θα τους κερδίζαμε... Άκουσα περί δωροδοκίας από τον Τύπο».

Η Νατάσα Ράγιου είπε: «Βράζει η Αχαΐα γιατί θεωρεί πως υπάρχει αδικία. Μπορώ να υπερασπιστώ το αυτονόητο. Δεν μπορεί μια ομάδα να κάνει δωροδοκία σε μια ομάδα που ήταν χαμένη. Αδιανόητο να γινόταν. Για τον Κούγια λένε πως είναι γραφικός και πάει με το σταυρό στο χέρι».

H Bίβιαν Σαμούρη, αντιδήμαρχος Πατρών, δήλωσε: «Η Παναχαϊκή αποτελεί τη σημαία της πόλης μας. Μαχητικός, αλλά όχι διαπλεκόμενος ο Κούγιας, αυτό λένε όλοι στην Πάτρα. Δεν υπάρχει λογική για δωροδοκία, το αποκλείω».

Tέλος, ο Αλέξης Κούγιας, είπε: «Μαντίλι να κλάψει δεν είχε ο Σταθάκης όταν ήρθε στην Παναχαϊκή. Είναι παλιανθρωπιά αυτό που γίνεται. Ανηθικότητα. Είναι συγκλονιστικό. Κάθε πρεζάκι έρχονταν στο γήπεδο για να μου προκαλούν επεισόδια. Για να τον βοηθήσω τον Σταθάκη τον έβαλα με 10% μέτοχο σε μια καφετέρια. Έξι μήνες δεν κάναμε έναρξη στην εφορία γιατί δεν ξύπνησε ούτε μια φορά πριν τη 1:30. Ο Σταθάκης έφυγε από την Παναχαϊκή και μαζί με τον Τσακογιάννη πήγε στον Παναιγιάλειο. Μετά ήρθε και μου έλεγε πως δεν έχει να φάει και τον πήρα, του είπα "θα δουλέψεις μια φορά τίμια".
Εγώ δεν είμαι σαν τον Πατέρα και τον Μαρινάκη που είναι άμπαλοι. Εγώ το ξέρω το ποδόσφαιρο.
Επίσημα έχω πει στην εισαγγελία πως υπάρχει σχέδιο εξόντωσης μου. Δεν έχω δει στην πρώτη διαδικασία πιο καραστημένη δίκη. Όταν είδα το σκεπτικό της πρωτόδικης απόφασης ένιωσα ένα τίποτα. Ξαφνικά ο Σταθάκης έγινε με σπουδές στην Αμερική και συνεταίρος μου! Ο κ. Κατσής (σ.σ.: πρόεδρος πρωτοβάθμιας επιτροπής) έφτιαξε σενάρια στην πρωτόδικη απόφαση».

Δεν υπάρχουν σχόλια: