Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2011

"Ραντεβού για... πάρτι!"

Ανακοίνωση για το τμήμα μπάσκετ του Ηρακλή εξέδωσε η "Αυτόνομη Θύρα 10"...
"Ραντεβού για... πάρτι!"
Διαβάστε την αναλυτικά:
Μετά τις τελευταίες εξελίξεις στο τμήμα μπάσκετ και αφού πλέον με τα λόγια μας και τα γραφόμενα μας δεν "απειλούμε" κάποια προσπάθεια "σωτηρίας" του Ηρακλή, αποφασίσαμε να πάρουμε σαφή και ξεκάθαρη θέση απέναντι σε όσα συμβαίνουν.
Άποψη μας είναι ότι αύριο κιόλας το Ιβανώφειο πρέπει να αδειάσει τελείως τόσο από νυν, όσο και από όλους όσους πέρασαν τα τελευταία χρόνια από τη διοίκηση του μπασκετικού Ηρακλή. Κύριοι αποτύχατε! Και όσο νωρίτερα το αντιληφθείτε τόσο το καλύτερο για το σύλλογο.

Από εκεί και πέρα πρέπει να γίνουν άμεσες κινήσεις ώστε ο Ηρακλής να μπορέσει να μείνει αγωνιστικά στη Β' Εθνική. Εξ'όσων γνωρίζουμε ήδη υπάρχουν επαφές με ανθρώπους οι οποίοι ενδιαφέρονται να στηρίξουν αυτή τη προσπάθεια. Παράλληλα προτείνουμε άμεσες κινήσεις και δημιουργία εταιρείας η οποία θα διαχειρίζεται το Ιβανώφειο ώστε αυτό να αρχίσει να αποφέρει έσοδα στην ομάδα. Προτείνουμε τα διαρκείας του ποδοσφαίρου να έχουν μια έξτρα χρέωση του ύψους των 30 ευρώ, ποσό που θα δωθεί στο τμήμα μπάσκετ. Επίσης, προτείνουμε τη δημιουργία τμήματος marketing το οποίο θα είναι κοινό τόσο για μπάσκετ όσο και για το ποδόσφαιρο, με σκοπό τη μεγιστοποίηση των εσόδων.
Τέλος θεωρούμε επιβεβλημένη από τις καταστάσεις την έναρξη της δημιουργίας εταιρείας λαϊκής βάσης, η οποία θα ενεργοποιηθεί όταν ο Ηρακλής επιστρέψει εκεί που ανήκει. Δεν έχουμε αυταπάτες και σκεπτόμενοι ρεαλιστικά ο χαρακτήρας της συγκεκριμένης εταιρείας θα είναι επικουρικός αλλά και ελεγκτικός προς κάθε διοικούντα.
Το εγχείρημα είναι τεράστιο και δυστυχώς έχουμε μπόλικο χρόνο να το οργανώσουμε όπως πρέπει. Οι σκέψεις και οι συζητήσεις, έτσι κι αλλιώς, βρίσκονται σε πρώιμο στάδιο και θα ενημερώσουμε τον κόσμο για τη συνέχεια.
Για όλους εμάς λοιπόν που μάθαμε στα δύσκολα.
Για όλους εμάς που δε μασήσαμε από περαστικές "μόδες".
Για ολόκληρο τον κόσμο του Ηρακλή, το ραντεβού για ένα ακόμα πάρτυ, δίνεται τη Κυριακή στο Ιβανώφειο.
ΤΡΕΛΑ ΠΟΥΛΑΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ!!!”
.

Δεν υπάρχουν σχόλια: