Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2011

Κάποτε ήταν ...ball boy, τώρα ζει το όνειρό του...!

"Θέλω πρωτάθλημα με τον Άρη. Θέλω να μιλάνε όλοι για πάρτη μας", δήλωσε σε μεγάλη συνέντευξη - εξομολόγηση ο Γιάννης Γιαννιώτας.
Κάποτε ήταν ...ball boy, τώρα ζει το όνειρό του...
Είναι το πρόσωπο των ημερών. Είναι το next best thing του ΑΡΗ και του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ο Γιάννης Γιαννιώτας –περί ου ο λόγος- άνοιξε την καρδιά του στην εφημερίδα του Super 3, "SUPER ARIS".
Το AllAboutARIS.com την αναδημοσιεύει αυτούσια και αξίζει τον κόπο να διαβάσετε τα όσα πολύ ενδιαφέροντα που είπε ο 18χρονος άσος…
- Αποφασίσαμε να σου ζητήσουμε να μιλήσεις στην εφημερίδα του SUPER 3 κατόπιν μεγάλης σκέψης. Δε συνηθίζουμε να κάνουμε κάτι τέτοιο σε νεαρούς ποδοσφαιριστές και πιστεύουμε αντιλαμβάνεσαι το γιατί.
"Είναι απόλυτα κατανοητό, ότι το κάνετε αυτό για να μην πάρουν τα μυαλά τους αέρα. Έχετε απόλυτο δίκαιο να σκέφτεστε έτσι, αφού τα παραδείγματα σάς έχουν διδάξει πολλά. Ποιος άραγε (… και σίγουρα όχι εγώ, που τότε, σα 15χρονο ball boy του ΑΡΗ δεν τον είχα, απλά σαν ίνδαλμα, αλλά, κυριολεκτικά τον λάτρευα), έχει ξεχάσει την περίπτωση του Τόνι Κάλβο.

Γι’ αυτό και πιστεύω ότι δεν πρόκειται ν’ αφήσω να συμβεί σε μένα κάτι τέτοιο. Εδώ έξι ολόκληρα χρόνια πηγαινοέρχομαι, καθημερινά, απ’ το Νεοχώρι Αρναίας στη Θεσσαλονίκη, μιάμιση ώρα να πας και μιάμιση ώρα να ‘ρθεις. Θα ‘ναι κρίμα κι άδικο, κι ιδιαίτερα τώρα, αυτή τη στιγμή “να τα δώσω μια” και ν’ αφήσω τόσους κόπους να παν χαμένοι".
Διαβάστε όλη τη συνέντευξη στο allaboutaris.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: