Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2011

Βίγια: «Μπορούμε τη νίκη στο Μπερναμπέου»


Αισιόδοξος ότι η Μπαρτσελόνα θα καταφέρει να κερδίσει τη Ρεάλ Μαδρίτης εμφανίστηκε ο Νταβίντ Βίγια, μιλώντας στο επίσημο κανάλι του καταλανικού συλλόγου. Ο Ισπανός επιθετικός των «μπλαουγκράνα» τόνισε ότι η ομάδα του πρέπει να κοιτάει κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και όταν έρθει η ώρα θα αντιμετωπίσουν τους παίκτες του Ζοσέ Μουρίνιο.

«Τίποτα δεν έχει τελειώσει. Σύντομα θα έρθει η ώρα να τους αντιμετωπίσουμε και μπορούμε να τους κερδίσουμε με την ησυχία μας. Έτσι πρέπει να σκεφτόμαστε. Απλά είναι κρίμα επειδή απομακρυνθήκαμε από την κορυφή», ανέφερε αρχικά ο διεθνής στράικερ και πρόσθεσε:

«Παρόλα αυτά, πρέπει να κοιτάμε παιχνίδι το παιχνίδι. Την Τετάρτη παίζουμε με τη Ράγιο Βαγεκάνο και δεν πρέπει να βιαζόμαστε. Είχαμε ευκαιρίες να σκοράρουμε στο χθεσινό παιχνίδι με τη Χετάφε και ο τερματοφύλακάς (Μογιά) του ήταν πολύ καλός. Μπορούμε να αναγνωρίσουμε ότι αυτό ήταν ένα από τα πιο δύσκολα ματς που έχουμε δώσει τη φετινή σεζόν. Δεν ψάχνουμε για δικαιολογίες, αλλά θα προσπαθήσουμε να ανακάμψουμε άμεσα».
Sport-fm

Δεν υπάρχουν σχόλια: