Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2011

"Με Τότεναμ θα δείτε τις δυνατότητές μας!"

Μεγάλο κίνητρο υπάρχει από τους παίκτες του ΠΑΟΚ για τη νίκη στο ματς με την Τότεναμ, σύμφωνα με τον Στέλιο Μαλεζά.
"Όταν παίζεις στην έδρα μιας τόσο ισχυρής ομάδας ξέρεις εκ των προτέρων ότι θα αντιμετωπίσεις πολλές δυσκολίες. Δεν είναι κάτι συγκεκριμένο που πρέπει να προσέξεις. Είναι όλα μαζί και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για 90 λεπτά. Η Τότεναμ είναι σπουδαία ομάδα και το αποδεικνύει η εξαιρετική της πορεία στο αγγλικό πρωτάθλημα", είπε στον "Αγγελιοφόρο της Κυριακής".
Και αναφερόμενος στις ευκαιρίες… πρόκρισης, συνέχισε: "Δε σκεφτόμαστε έτσι. Θα παίξουμε με την Τότεναμ για να αποδείξουμε στους εαυτούς μας αλλά και σε όλο τον κόσμο τις δυνατότητες που έχουμε ως ομάδα. Είναι έξτρα κίνητρο για όλους το ματς με τους Άγγλους και πρέπει να μπούμε δυνατά στο γήπεδο. Αν μπεις με ηττοπάθεια θα χάσεις".
Όσο για το ρυθμό των αγώνων στην Αγγλία, υπογράμμισε: "Δεν το έχω ζήσει, δεν έχω παίξει στην Αγγλία, αλλά μου έχουν πει πολλοί ότι ο ρυθμός σε συνεπαίρνει. Θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί και αποφασισμένοι για μεγάλο αγώνα".
Τέλος, αναφέρθηκε και στην πρώτη του συμμετοχή του με την Εθνική Ελλάδας: "Αλλιώς περίμενα το ντεμπούτο μου στην Εθνική ομάδα αλλά δεν παύει και αυτή να είναι μια εμπειρία. Είναι μεγάλη τιμή, απλά δεν έγινε όπως θα έπρεπε και όπως θα περίμενα μέσα στο γήπεδο. Πρέπει πάντως να προσπαθήσω πολύ μέχρι την επόμενη φορά που θα με καλέσει ο κ. Σάντος και όταν αυτό γίνει πρέπει να είμαι πανέτοιμος".

Δεν υπάρχουν σχόλια: