Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2011

"Mε τον Παναθηναϊκό θα παίξουμε στο 200%!"

O Νίκος Αναστόπουλος δηλώνει ότι η ομάδα του θα τα δώσει όλα σήμερα κόντρα στον Παναθηναϊκό.
"Mε τον Παναθηναϊκό θα παίξουμε στο 200%!"
Αναλυτικά οι δηλώσεις του στη "Real Sports":
Για το γεγονός ότι είναι αήττητος με τους μεγάλους της Αθήνας: "Μακάρι να τριτώσει το καλό. Αντιμετωπίζουμε σοβαρά κάθε αντίπαλο και το ίδιο θα κάνουμε με τον Παναθηναϊκό".
Για το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός είναι φορμαρισμένος: "Ο άνθρωπος που δουλεύει δεν φοβάται-δεν πρέπει να φοβάται. Εμείς κάνουμε τη δουλειά μας και θα προσπαθήσουμε στο γήπεδο όχι 100%, αλλά 200% έτοιμοι για το καλύτερο".
Για το αν έχει ετοιμάσει ειδικό πλάνο για τους μεσοεπιθετικούς του "τριφυλλιού": "Όλη η ομάδα θέλει προσοχή, όχι μόνο 2-3 παίκτες. Ο ΟΦΗ, σε κάθε αγώνα, έχει ως στόχο το καλό ποδόσφαιρο, που ευχής έργον είναι να συνοδεύεται από ανάλογο αποτέλεσμα".
Για την διαιτησία στο ματς με τον Άρη: "Δεν είναι δουλειά μου να μιλάω για τη διαιτησία, ούτε και μου αρέσει. Γεγονός, πάντως, είναι πως στη φάση που διαμαρτυρόμαστε για πέναλτι, ο Μάντζιος δεν έπεσε μόνος του. Και αυτό και ο Ταυλαρίδης, που αποβλήθηκαν, είναι καλοί ποδοσφαιριστές, όμως πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά να μη μείνουμε στο τι έγινε ή στο τι δεν έγινε".








Δεν υπάρχουν σχόλια: