Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2011

Και ο Πλατανιάς το... βιολί του!

Ο Πλατανιάς πέρασε και από τον Εύοσμο (1-0 τον Αγροτικό Αστέρα) και συνεχίζει να βλέπει τους άλλους από την κορυφή! «Κόλλησε» ξανά στην Λάρισα η ΑΕΛ (0-0 με Πιερικό), νίκη με ανατροπή για Παναχαϊκή (2-1 την Καλλιθέα) στην 5η αγωνιστική της Football League.
Και ο Πλατανιάς το... βιολί του!
Πέρασε και από τον Εύοσμο ο Πλατανιάς!
Στον Εύοσμο ο Πλατανιάς συνέχισε την εντυπωσιακή του πορεία στην Football League, καθώς επιβλήθηκε του Αγροτικού Αστέρα 1-0 και παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας! Οι φιλοξενούμενοι έπαιξαν έξυπνα και έφυγαν με το τρίποντο από την Θεσσαλονίκη χάρη στο γκολ του Μιρτσέτα, ο οποίος είχε και δοκάρι στο 39', με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 78'! Ο Πλατανιάς στάθηκε τυχερός στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, όταν οι γηπεδούχοι πίεσαν πολύ για το γκολ και έχασαν ευκαιρίες, όμως οι πρωτοπόροι της κατηγορίας άντεξαν στην πίεση και έφτασαν στην μεγάλη νίκη.
«Κόλλησε» πάλι η ΑΕΛ
Η ΑΕΛ υποδέχθηκε τον Πιερικό με στόχο τη νίκη που θα την ανέβαζε ακόμη περισσότερο στην βαθμολογία. Οι παίκτες του Κόουλμαν, όμως, έδειξαν τις ίδιες αδυναμίες με το πρώτο παιχνίδι στην Λάρισα, όταν έμειναν στο 0-0 με τον Βύζα. Οι γηπεδούχοι είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό, οι φιλοξενούμενοι έπαιξαν με στόχο να κρατήσουν το μηδέν και τελικά τα κατάφεραν. Το πρώτο ημίχρονο τελείωσε χωρίς την μεγάλη φάση για την ΑΕΛ. Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι είχαν τις ευκαιρίες για να πάρουν το παιχνίδι, όμως για δεύτερο σερί παιχνίδι δεν τα κατάφεραν και «κόλλησαν» στο μηδέν...
«Ντεζαβού» στην Πάτρα!
Η Παναχαϊκή πήρε την πρώτη της νίκη φέτος επί του Πανθρακικού με τον Φουρτάδο να ολοκληρώνει την ανατροπή (2-1), όπως συνέβη και σήμερα! Η Καλλιθέα ευτύχισε να προηγηθεί στην πρώτη της επίσκεψη στα καρέ του Ανδρούτσου με τον Κατσίκη στο 31'. Το πρώτο ημίχρονο τελείωσε με τους φιλοξενούμενους μπροστά στο σκορ, όμως στην επανάληψη όλα άλλαξαν. Αρχικά ο Φούφουλας με κεφαλιά στο 50' έφερε το παιχνίδι στα ίσα και 3' αργότερα ο Φουρτάδο λύτρωσε την ομάδα του, κάνοντας το 2-1! Τίποτα δεν άλλαξε μέχρι το τέλος και επιτέλους η Παναχαϊκή ξεκόλλησε από το... μείον και έφτασε τον 1 βαθμό.
Με ανατροπή ο Εθνικός Αστέρας
Ο Εθνικός Αστέρας έκανε την ανατροπή και έφτασε στη νίκη 2-1 απέναντι στην Βέροια. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ μόλις στο 12' με σουτ του Βεργώνη, όμως οι γηπεδούχοι κατάφεραν να φέρουν το παιχνίδι στα ίσα στο 38' με κεφαλιά του Χαϊκάλη. Στο δεύτερο ημίχρονο οι πάικτες του Πέτρου Δημητρίου πίεσαν για το γκολ και τελικά κατάφεραν να γυρίσουν το παιχνίδι στο 69' με σουτ του Λαμπρόπουλου. Οι παίκτες της Βέροιας δεν μπόρεσαν να αντιδράσουν μέχρι το τέλος και ο Εθνικός Αστέρας έφτασε στην δεύτερη νίκη του.
Τα αποτελέσματα της 5ης αγωνιστικής:
Αναγέννηση Γιαννιτσών - Πανσερραϊκός 1-1
(75' Νταντίδης / 37' πεν. Βρούτσινα)
Ηρακλής Ψαχνών - Διαγόρας 2-0
(44', 77' Τσοκάνης)
Φωκικός - Καλλονή 0-0
Αγροτικός Αστέρας - Πλατανιάς 0-1
(78' Μιρτσέτα)
Αν. Επανομής - Βύζας Μεγάρων 3-1
(24' Γκέσιος, 69' Δεινόπαππας, 82' πεν. Τιάγκο / 13' Ηλιόπουλος)
Εθνικός Αστέρας - Βέροια 2-1
(37' Χαϊκάλης, 69' Λαμπρόπουλος / 12' Βεργώνης)
ΑΕΛ - Πιερικός 0-0
Παναχαϊκή - Καλλιθέα 2-1
(50' Φούφουλας, 53' Φουρτάδο / 30' Κατσίκης)
Δευτέρα 28 Νοεμβρίου
Θρασύβουλος - Πανθρακικός (19:00)

πηγή: sportdog.gr   

Δεν υπάρχουν σχόλια: