Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2011

Αρχίζει να κουράζει η φλυαρία του ΠΑΟΚ!!

Σε ένα σύλλογο που κανένας δεν μιλάει, το μοναδικό κομμάτι που δείχνει φλύαρο είναι αυτό που δεν θα έπρεπε και αναφέρομαι στην ομάδα. Γράφει ο Σταύρος Κόλκας.
Αρχίζει να κουράζει η φλυαρία του ΠΑΟΚ
Ο Μπόλονι συνέχισε να πειραματίζεται δείχνοντας μάλλον ότι προετοιμάζεται για μία εποχή που δεν θα έχει το ίδιο ρόστερ. Αρκετή κουβέντα έγινε για τη συμμετοχή του Αθανασιάδη στα δεξιά, αλλά επί της ουσίας η δοκιμή αυτή ήταν και η μοναδική που είχε κάποια λογική όταν ο Σαλπιγγίδης ήταν κακός όπως και στις εμφανίσεις που προηγήθηκαν.
Η αίσθηση που υπάρχει είναι ότι ο ΠΑΟΚ μπερδεύτηκε πολύ περισσότερο μετά την αναγκαστική αλλαγή του Βιεϊρίνια. Εχασε τον καλύτερό του παίκτη, ξόδεψε μία αλλαγή κι όταν κλήθηκε ο Ρουμάνος να βρει άλλες λύσεις, μάλλον η τράπουλα ανακατεύτηκε παραπάνω απ’ όσο θα έπρεπε.
Ο Κοντρέρας κουράστηκε ως χαφ και κανένας δεν σκέφτηκε να τον γυρίσει πίσω και να περάσει τον Μπαλάφα που ήταν πιο ξεκούραστος στη μεσαία γραμμή. Ο Φωτάκης έγινε δεξιός μπακ, ο Ιβιτς πασπαρτού, ο Σαλπιγγίδης αδυνατούσε να περάσει μια απλή μπαλιά στο χώρο κι έτσι ο ΠΑΟΚ έχασε άλλους δύο βαθμούς στην Τούμπα.
Η ουσία είναι πως αυτό που φαίνεται είναι ότι μάλλον ο Μπόλονι δουλεύει για μία άλλη ομάδα, αλλά κι εδώ υπάρχουν ενστάσεις. Δηλαδή, αν θέλεις να δεις το μελλοντικό αντικαταστάτη του Γκαρσία, αυτός δεν είναι σίγουρα ο Κοντρέρας. Αν ψάξεις ποιότητα πίσω από τον Βιεϊρίνια σπάνια θα βρεις. Ο Λάζαρ πλάκα πλάκα πού ήταν;
Ο ΠΑΟΚ είναι πολύ μπερδεμένος και σ’ αυτό βέβαια δεν φέρει ευθύνη μόνο ο Μπόλονι, αλλά και τα διοικητικά κλιμάκια και οι ποδοσφαιριστές. Ο καθένας έρχεται στην Τούμπα για να κάνει το κομμάτι του, να τσιμπήσει κάνα βαθμό και να γυρίσει σπίτι χαρούμενος. Ο Δικέφαλος θα πρέπει να γίνει συμβεβλημένος με το χαμόγελο του παιδιού.
Τώρα θα πάει στο Λονδίνο. Εκεί οι παίκτες θα στηθούν ορθολογικά, θα πέφτουν με δύναμη στην μπάλα, θα είναι σοβαροί τακτικά και δεν θα υπερβάλουν. Εκεί ο προπονητής δεν θα κάνει δοκιμές, ο κόσμος θα αγαπάει την ομάδα κι όλα ίσως να πάνε καλά. Σε περίπτωση που βέβαια η Τότεναμ παίξει με βασικός σφίξαμε, αλλά η εικόνα θα είναι καλύτερη.
Το θέμα είναι τι θα συμβεί εντός των συνόρων με μοναδικό ευχάριστο γεγονός ότι για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι δεν δέχεται η ομάδα γκολ. Πάλι καλά που βλέπεις και κάνα Σταφυλίδη να παίζει.
Πηγή: exedrasports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: