Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2011

"Μόνο για πινγκ πονγκ κάνει ο Πιλάβιος"!

Tα "έχωσαν" στον Σοφοκλή Πιλάβιου οι πρώην άνθρωποι της ΕΠΟ, Βασίλης Χατζηαποστόλου και Ανδρέας Καραγκιόζης.
"Μόνο για πινγκ πονγκ κάνει ο Πιλάβιος"!
Αναλυτικά οι δηλώσεις των δύο ανδρών στη "Real Sports":
Βασίλης Χατζηαποστόλου (πρώην αντιπρόεδρος της ΕΠΟ):
"Πολλές συμπτώσεις μαζί παύουν να είναι συμπτώσεις και γίνονται στο πλαίσιο της σκοπιμότητας. Αυτό που έγινε πριν από λίγες ημέρες στο Ηράκλειο στον αγώνα ΟΦΗ – Άρη είναι κατάπτυστο. Ο διαιτητής της συνάντησης ήταν απαράδεκτος και δεν ξέρω τι μπορεί να κρύβεται πίσω από τα λάθη του.
Άρχισαν τα όργανα. Έφυγαν οι καλές ημέρες και τώρα αρχίζουν τα δύσκολα. Την προηγούμενη αγωνιστική είχαμε πέντε παραπομπές διαιτητών. Κάτι δεν πάει καλά, ασφαλώς. Δεν είναι θέμα ποιότητας διαιτητών, αλλά κάποια πράγματα δεν μπορούν να εξηγηθούν. Δεν μπορείς να δώσεις εξηγήσεις και σίγουρα φταίει η ΕΠΟ αλλά δεν μπορείς να ξέρεις σε ποιον βαθμό, εκτός αν δεν παρακολουθείς τηλέφωνα.
Την ΕΠΟ τη διοικεί ο πρόεδρος και τρία – τέσσερα βαρίδια, εμείς οι υπόλοιποι είμαστε αόρατοι. Δεν μας βλέπουν. Δεν έχω πρόβλημα να το πω ότι η ΕΠΟ διοικείται από τέσσερις ανθρώπους και μεταξύ αυτών είναι υπάλληλοι με παχυλούς μισθούς. Όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο αντικατοπτρίζουν το προεδρείο της ΕΠΟ. Τίποτα δεν έγινε με την περιβόητη κάθαρση του ελληνικού ποδοσφαίρου. Έχουν καταστρατηγηθεί κανονισμοί και η ΕΠΟ έχει απλά διαχειριστικό ρόλο".
Ανδρέας Καραγκιόζης (πρώην υπάλληλος στην Ομοσπονδία):
"Το μόνο που μπορεί να διοικήσει ο Πιλάβιος είναι ένα σωματείο πινγκ πονγκ β’ κατηγορίας. Ξεπούλησε ελαφρά τη καρδία το ποδόσφαιρο στην πρώτη δυσκολία του…
Ο Πιλάβιος δεν μπορεί να ηγηθεί της ΕΠΟ, μόνο χειραψίες και επικοινωνιακή πολιτική είναι… δεν έχει κάνει τίποτα τα τελευταία χρόνια, ούτε μια πρόταση. Επί των ημερών του το ποδόσφαιρο εξαθλιώθηκε. Πολλά θα βγουν σύντομα στην αέρα για να φανεί η αλήθεια…".

Δεν υπάρχουν σχόλια: