Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2011

Αποφασίστε: Πρωτάθλημα ή διάλυση;

Είναι απίστευτο αυτό που συμβαίνει φέτος με την ΑΕΚ από τότε που ανέλαβε την ομάδα ο Νίκος Κωστένογλου. Κερδίζει; Πάει για τίτλο! Χάνει; Διαλύεται! Αποφασίστε επιτέλους!
Αποφασίστε: Πρωτάθλημα ή διάλυση;
Θα ξεφύγουμε από τα κλασικά που τα συναντάμε παντού και φυσικά στον Τύπο. Ότι η ΑΕΚ, δηλαδή, ξεπερνάει όλα τα προβλήματα (αγωνιστικά και διοικητικά) και παραμένει ζωντανή. Αυτό είναι το προφανές. Και στο κάτω κάτω τον Παναιτωλικό κέρδισε η Ένωση. Όχι την ...Μπαρτσελόνα!
Εμείς θα σταθούμε σε αυτό που παρατηρούμε στον Τύπο αλλά και στις συζητήσεις μεταξύ των απλών φιλάθλων. Μετά από κάθε νίκη οι "κιτρινόμαυροι" έχουν γίνει ξαφνικά η υπερομάδα που θυμίζει ...ΑΕΚ από τα παλιά και μπορεί να χτυπήσει μέχρι και τον τίτλο. Όπως, για παράδειγμα, διαβάζουμε σήμερα μετά τη νίκη στο Αγρίνιο.
Είναι τουλάχιστον αστείο να αναφέρει κάποιος ότι η ΑΕΚ έπιασε κορυφή! Μα, έχει τρία παιχνίδια περισσότερα!!! Γι' αυτό βρε παιδιά, ας αφήσουμε τα ...σώτα! Λένε ότι αυτή η ομάδα έχει αποκτήσει ξανά ταυτότητα και ότι ο Νίκος Κωστένογλου είναι ο προπονηταράς που μπορεί και κάνει θαύματα.
Πάμε, λοιπόν, στοίχημα ότι στην επόμενη στραβή πάλι την ίδια διαδρομή θα περπατήσει η ΑΕΚ; Από ομαδάρα, θα γίνει ομαδούλα όπως έγινε όταν "έφαγε" τρία από τον ΟΦΗ στην Κρήτη ή όταν ήρθε η "σφαλιάρα" στο ΟΑΚΑ από την Στουρμ. Όταν της είχαν κόψει ...ταρίφα και μέτραγε τριάρες.
Θυμάστε τι ακούγαμε, τότε; Ότι η ΑΕΚ δεν έχει αρχή, μέση και τέλος. Ότι είναι θέμα χρόνου να διαλυθεί, ότι δεν έχει στον ήλιο μοίρα και ότι ο Κωστένογλου είναι άχρηστος και λίγος.
Ε, για να μην παραξενευτείτε, στην επόμενη στραβή αυτά θα έχουμε πάλι. Τα λόγια της μιζέριας και της απαξίωσης. Κι αυτό για την ΑΕΚ είναι το χειρότερο που μπορεί να συμβεί... Αν αποδεχτούν όλοι ότι η Ενωση δεν μπορεί να κάνει κάτι αξιοσημείωτο φέτος, μπορεί και να ξεπεράσει τον εαυτό της...
Αν υπάρχουν διθύραμβοι μετά από κάθε νίκη και απογοήτευση μετά από κάθε ήττα, τότε θα είναι το χειρότερο που θα μπορούσε να συμβεί... Αφήστε τη ήσυχη να παίξει... Και τους παίκτες, και τον προπονητή...

πηγή: sportdog.gr   

Δεν υπάρχουν σχόλια: