Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2011

Πού να είχαμε και διοίκηση...!

Το αιώνιο πρόβλημα της ΑΕΚ. Μία τεράστια αλήθεια, για το τι περισσότερο θα μπορούσε να είχε πετύχει γενικά αυτή η ομάδα στην ιστορία της, από τα είδη μεγαλειώδη που έχει κατακτήσει, αν είχε ένα στιβαρό οικονομικά και μόνιμο πρόεδρο. Γράφει ο Θοδωρής Καρβουνιάρης.
Πού να είχαμε και διοίκηση...
Όμως αυτή η μεγάλη φανέλα είναι τόσο βαριά που μπορεί και αντέχει. Και θα αντέχει... Τεράστιο διπλό. Σε άλλες εποχές θα το βλέπαμε σαν ρουτίνα. Αυτή η τρίτη σερί νίκη είναι βάλσαμο και άξιο αναφοράς. Ακριβώς για τα παραπάνω. Διότι η ΑΕΚ χωρίς διοίκηση, χωρίς τον λεφτά πρόεδρο χρόνια τώρα, με τα τόσα προβλήματα που κανείς δεν ξέρει πότε, αν και πως θα λυθούν, φωνάζει «παρών».
Με αυτούς τους παίκτες μάγκες, με αυτόν τον προπονητή που μακάρι να ξεκίνησε να... μιλά με τον Θεό (σίγουρα είχαν μία... συζήτηση αφού του βγήκαν τα πάντα!) για να δούμε ό,τι δεν πιστεύαμε. Η ΑΕΚ πάντα πηγαίνει για πρωτάθλημα! Πάντα! Και, για πρωτάθλημα πάει και φέτος. Μιλώντας, ρεαλιστικά τα πράγματα είναι δύσκολα. Θα έρθουν δύσκολες στιγμές στην πορεία.
Δεν θα πάμε... τρένο ως το τέλος. Όμως από το να πετάς λευκές πετσέτες όπως τα τελευταία δύο τρία χρόνια, αυτό που κάνουν φέτος τα παιδιά είναι μαγκιά. Προσωπική τους μαγκιά. Και μακάρι να συνεχίσουν...
Για το παιχνίδι δεν έχεις πολλά να πεις. Τραγικό ποδόσφαιρο και από τις δύο ομάδες, χωρίς φάσεις, αλλά αυτό που μετρά γι' αυτή την ΑΕΚ είναι τα αποτελέσματα. Τα οποία το τελευταίο διάστημα κατακτά. Θετικό για την ΑΕΚ η αμυντική της λειτουργία. Από το 15' και μετά τρομερή πειθαρχία στο παιχνίδι της (πλην λίγων ατομικών λαθών) και για μένα σωστή η αλλαγή του Λεονάρντο στο 60' με τον Σιαλμά, αφού ο Λεό αφενός επιθετικά δεν ήταν το ίδιο καλός όπως στα προηγούμενα ματς, αφετέρου δεν βοηθούσε τον Καράμπελα.
Είμαστε δυνατοί. Είμαστε ΑΕΚ και δεν μας λυγίζει κανείς. Ούτε ο ίδιος μας ο κακός μας εαυτός. Ο χειρότερος εχθρός μας. Όλα τώρα αρχίζουν... Το ξαναγράφω για πολλοστή φορά φέτος: αυτά τα παιδιά ό,τι κι αν γίνει στο τέλος είναι άξιοι και μάγκες. Προσωπικά βάζω και τον Γκέντσογλου μέσα διότι έβαλε και αυτός πλάτη σε δύσκολες στιγμές.
Στην οικογένεια κανείς δεν περισσεύει. Ξεκινά δύσκολη εβδομάδα. Θα έχουμε διοικητικές εξελίξεις και μακάρι να είναι ευχάριστες. Και την Πέμπτη ο αγώνας με την Αντερλεχτ. Η ΑΕΚ πρέπει να πάρει βαθμό ή βαθμούς από αυτό το ματς. Ευρώπη είναι, δεν είναι να τη σνομπάρουμε... Καλή δύναμη ΑΕΚάρες! Καλό κουράγιο σε όλους μας να αντέχουμε...
ΥΓ: Ξεχωριστή αναφορά στον Μπέλεκ! Το αξίζει! Τόσο κράξιμο έφαγε το παιδί. Ευτυχώς που δεν ασχολείται και πολύ με αυτά. Όταν μάθει να παίζει ποδόσφαιρο θα γίνει παικταράς. Από τη πρώτη στιγμή το έγραφα. Σιγά σιγά βελτιώνεται... Θα έρθουν κι άλλα γκολ.
Πηγή: aek365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: