Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2011

Λαμπάδα στον... Καστάινιος!!

Δεύτερη σερί νίκη πήρε η Ίντερ, η οποία με γκολ του Καστάινιος στο 90` επικράτησε εκτός έδρας της Σιένα με 0-1, ενώ η Παλέρμο (στον πάγκο ο Τζόρβας...) νίκησε 2-0 τη Φιορεντίνα.
Λαμπάδα στον... Καστάινιος!
Η Ίντερ προσπάθησε από την αρχή να πιέσει, αλλά η Σιένα ήταν σωστά στημένη και απείλησε σε τρεις τουλάχιστον περιπτώσεις στην κόντρα. Η Σιένα θα μπορούσε να είχε πάρει και τη νίκη αν ο Καλάιο και ο Λαροντο ήταν πιο προσεκτικοί στην τελική προσπάθεια. Ωστόσο η λύτρωση για την Ίντερ ήρθε στο 90'. Σκόρερ ο Καϊστάνιος, ο οποίος είχε μπει στο ματς σαν αλλαγή. Η Σιένα έμεινε στις καθυστερήσεις με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Μπριέντζα.
Βαθιά βαθμολογική ανάσα πήρε η Τσεζένα, η οποία πέτυχε τη 2η φετινή της νίκη με 2-0 κόντρα στη Τζένοα. Η Τσεζένα ήταν πολύ καλύτερη στην επανάληψη και κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 70' με το πέναλτι του Αντριάν Μούτου. Η Τζένοα ανοίχτηκε για να ισοφαρίσει και 10 λεπτά αργότερα και πάλι ο Μούτου, διαμόρφωσε το τελικό 2-0.
Εύκολη νίκη με 2-0 πέτυχε η Παλέρμο κόντρα στη Φιορεντίνα και ανέβηκε στη βαθμολογία. Το γκολ για τους γηπεδούχους ήρθε στο 21', όταν ο Μίκολι έσπασε το τεχνητό οφσάιντ και πλάσαρε ιδανικά τον Μπόρουτς από κοντά. Η Φιορεντίνα προσπάθησε να απαντήσει στην επανάληψη αλλά η Παλέρμο κλείδωσε τη νίκη στο 74ο λεπτό με ένα γκολ του Ίλισιτς. Η Φιορεντίνα έμεινε και με 10 παίκτες στο 89' λόγω αποβολής του Νατάλι.
Στο 1-1 έμειναν Κάλιαρι και Μπολόνια και συνεχίζουν να παλεύουν στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.
Πολύ κακό παιχνίδι στα πρώτα 45 λεπτά με τις δύο ομάδες να μην δημιουργούν ούτε μία καλή φάση μπροστά από τις δύο εστίες. Η Κάλιαρι ήταν λίγο καλύτερη και είχε δοκάρι στο 42ο λεπτό με τον Ιμπαρμπό. Η Μπολόνια κατάφερε να ανοίξει το σκορ με τον Μάρκο Ντι Βάιο στο 75ο λεπτό, ωστόσο ο Κόντι έφερε το ματ στα ίσια με εύστοχο πέναλτι στο 81'.

πηγή: sportdog.gr   

Δεν υπάρχουν σχόλια: