Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2011

Νεκροί παίκτες του Τόγκο!!

Η θανατηφόρα κατάρα που κυνηγά το τονγκολέζικο ποδόσφαιρο συνεχίζεται. Τώρα, ποδοσφαιριστές από την κορυφαία ομάδα της χώρας έχασαν τη ζωή τους σε ένα δυστύχημα που συνέβη όταν ταξίδευαν για αγώνα.
Νεκροί παίκτες του Τόγκο!
Συνολικά έξι άνθρωποι πέθαναν, ενώ 28 είναι σε κρίσιμη κατάσταση. Το τραγικό συμβάν σημειώθηκε 160 χιλιόμετρα βόρεια από την πρωτεύουσα Λόμε κι ενώ το λεωφορείο της πρωτοπόρου στη βαθμολογία Ετουάλ Φιλάντ ταξίδευε.
Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες έπεσε σε ρεματιά, πήρε φωτιά και χάθηκαν ζωές. «Δεν ξέρουμε πώς καταφέραμε να βγούμε ζωντανοί από αυτή την κατάσταση», είπε ο τερματοφύλακας Μάμα Σουλεϊμάν. Τα ονόματα όσων έχασαν τη ζωή τους δεν έγιναν αμέσως γνωστά, οι εικόνες που μεταδόθηκαν από την τονγκολέζικη τηλεόραση όμως, ήταν συγκλονιστικές.
Κι αυτό επειδή το τραγικό επεισόδιο προστίθεται στο περσινό, όταν δύο διεθνείς παίκτες έχασαν τη ζωή τους μαζί με τον οδηγό του λεωφορείου μετά από επίθεση εξτρεμιστών, ενώ το 2007 ο υπουργός αθλητισμού της χώρας Ρίτσαρντ Ατιπόε ήταν μεταξύ 22 φιλάθλων και επίσημων που σκοτώθηκαν, όταν συνετρίβη το ελικόπτερο στο οποίο επέβαιναν.
Πηγή: contra.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: