Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2011

"Ανάσανε" η Σοσιεδάδ!!

Βαθιά βαθμολογική «ανάσα» πήρε η Ρεάλ Σοδιεδάδ, αφού νίκησε με 3-2 την Μπέτις μέσα στο «Μπενίτο Βιγιαμαρίν» για την 14η αγωνιστική της Ισπανίας, σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι φθάνοντας τους δώδεκα βαθμούς.
"Ανάσανε" η Σοσιεδάδ
Οι Βάσκοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία να προηγηθεί στο 23' όταν ο Γκριεζμάν κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του από τον Κάστρο, όμως ο παθών που ανέλαβε την εκτέλεση έστειλε την μπάλα στο δεξί δοκάρι των γηπεδούχων. Η Μπέτις είχε δοκάρι με την σειρά της στο 38' όταν ο Νάτσο τροφοδότησε τον Σάντα Κρούζ, αλλά ο Παραγουανός σημάδεψε το οριζόντιο δοξάρι του Μπράνο.
Η Σοσιεδάδ πήρε προβάδισμα στο 56' όταν μετά από κόρνερ του Εστράδα ο Αγκιρέξτε με κεφαλιά νίκησε τον Μπράβο. Οι Βάσκοι «ζευγάρωσαν» τα τέρματα τους στο 76' όταν ο Αρανμπούρου πάσαρε στον Κάρλος Βέλα, ο οποίος με αριστερό σουτ από την μικρή περιοχή έκανε το 0-2. Η Μπέτις ωστόσο αντέδρασε μέσα σε τέσσερα λεπτά αφού στο 81' ο Περέιρα με δεξί πλασέ μείωσε σε 1-2, ενώ στο 85' οι Ιρινέι και Κάστρο συνδυάστηκαν και ο πρώτο τροφοδότησε τον Περέιρα, που με δεξί σουτ από το ύψος του πέναλτι ισοφάρισε για τους γηπεδούχους.
Οι φιλοξενούμενοι πήραν την νίκη στο 90+2' όταν ο Γκριεζμάν τροφοδότησε τον Ι. Μαρτίνεθ, ο οποίος με αριστερό σουτ από την σέντρα σημείωσε ένα απίστευτο γκολ και διαμόρφωσε το τελικό 2-3 υπέρ των Βάσκων.
Πηγή: aek365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: