Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2011

Η έκπληξη της χρονιάς στην Α1 μπάσκετ έγινε στην Καβάλα

Η έκπληξη της χρονιάς στην Α1 μπάσκετ έγινε στην Καβάλα. Η τοπική ομάδα νίκησε 79-70 τον υπερόπτη Παναθηναϊκό που συνεχίζει να ψάχνεται! Δεν ξύπνησαν οι πράσινοι από το καμπανάκι της Μάλαγα...
Καβάλα στο καλάμι δεν πάει πουθενά!
Στη Μάλαγα γλίτωσε στο παρά ένα, έχοντας παίξει καλά για ένα ημίχρονο. Στο κλειστό της Καλαμίτσας δεν έπαιξε καλά ούτε για ένα δευτερόλεπτο κι η εντυπωσιακή Καβάλα του Δημήτρη Πρίφτη πήρε Ιστορική νίκη, την πρώτη σε εφτά προσπάθειες από το 2008 απέναντι στον Παναθηναϊκό.
Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς τόνισε πως δε χρειάζεται NBAers, αλλά το σίγουρο είναι πως χρειάζεται όλους τους παίκτες τους σε εγρήγορση για να υπάρχει λύσεις και να μην υπάρχουν κούραση και δικαιολογίες.
Απέναντι στον ενθουσιασμό των γηπεδούχων δεν υπήρξε ποτέ αντίδραση, με τον Στίβεν Σμιθ να προσπαθεί μόνος να μαζέψει να ασυμάζευτα, σε μία τραγική εμφάνιση, λίγα 24ωρα έπειτα τη δραματική νίκη επί της Ουνικάχα.
Οι «Αργοναύτες» συνεχίζουν αήττητοι στην έδρα τους και συνολικά με 4-2, την ώρα που οι πρωταθλητές Ελλάδος απώλεσαν το απόλυτο (4-1) κι άφησαν την κατηγορία χωρίς αήττητη ομάδα.
Τα δεκάλεπτα: 18-16, 42-34, 60-53, 79-70
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: