Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2011

Έρχεται ηττημένος ο Σισέ... (BINTEO)

Ο Τζιμπρίλ Σισέ μπήκε αλλαγή στο 65` στο ντέρμπι της Λάτσιο με τη Γιουβέντους στο "Ολίμπικο", αλλά η "μεγάλη κυρία" νίκησε με 1-0 με γκολ του Πέπε και ανέβηκε στην κορυφή της Serie A.

Έρχεται ηττημένος ο Σισέ... (BINTEO)
Πολλές φάσεις και από τις δύο ομάδες στα πρώτα λεπτά του αγώνα, με τους δύο γκολκίπερ να αναδεικνύονται στους καλυτέρους παίκτες του πρώτου μέρους. Ωστόσο η Γιουβέντους στάθηκε πιο τυχερή και στο 39' άνοιξε τα σκορ. Ο Πέπε έσπασε το τεχνητό οφσάιντ και με κοντινό πλασέ νίκησε τον Μαρκέτι.
Στην επανάληψη η Γιουβέντους προσπάθησε να κρατήσει το 1-0 και οπισθοχώρησε. Η Λάτσιο είχε τεράστια ευκαιρία στο 60' σε δοκάρι του Ερνάνες. Δοκάρι είε και η Γιουβέντους στο 82' με τον Πέπε.
Χωρίς νίκη για τρίτο σερί ματς έμεινε η Νάπολι που έμεινε στο 1-1 με την εκπληκτική φέτος, Αταλάντα.
Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά στην επανάληψη και στο 52ο και 59ο λεπτό έχασαν σημαντικές ευκαιρίες με τους Παντοΐν και Ντένις. Η πίεση της Αταλάντα έφερε καρπούς στο 62ο λεπτό, καθώς άνοιξε το σκορ με τον Ντένις. Από εκεί και πέρα, η Νάπολι προσπάθησε να απαντήσει και κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσια στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Καβάνι.


πηγή: sportdog.gr  

Δεν υπάρχουν σχόλια: