Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2011

Έκανε "like" στο κάρφωμα του Κερούς ο Χάινς! (ΒΙΝΤΕΟ)

Μπορεί να έγινε ο αρνητικός πρωταγωνιστής στο highlight της χρονιάς, όμως αυτό δεν εμπόδισε τον Αμερικανό του Ολυμπιακού να επιβραβεύσει μέσω facebook τον συναθλητή του για την απίστευτη πτήση του.
Έκανε "like" στο κάρφωμα του Κερούς ο Χάινς! (ΒΙΝΤΕΟ)
Στον αγώνα του Άρη με τον Ολυμπιακό στο Αλεξάνδρειο ο Κερούς με το τρομερό του κάρφωμα μας πρόσφερε μία σπάνια στιγμή μπασκετικού θεάματος. Ο παίκτης του Άρη απογειώθηκε και σχεδόν πέρασε πάνω από τον Κάιλ Χάινς πριν καρφώσει την μπάλα στο καλάθι του Ολυμπιακού.
Ο "ερυθρόλευκος" άσος σίγουρα εκτέθηκε στη συγκεκριμένη φάση, όμως έδειξε ότι είναι τζέντλεμαν και έσπευσε να κάνει "like" στο σχετικό βίντεο που ανέβασε φίλος του στο facebook! Όπως σχολίαζε, μάλιστα, ξετρελάθηκε από το κάρφωμα του αντιπάλου του και χαριτολογώντας τόνισε ότι είναι πολύ άσχημο σε τέτοιες στιγμές να βρίσκεσαι στην …απέναντι πλευρά.
Μπράβο στον Χάινς για τον αυθορμητισμό και την αναγνώριση προς τον συνάδελφό του, αλλά ας τον ενημερώσει κάποιος ότι καλό θα ήταν να μην ...πράξει το ίδιο αν π.χ. "φάει" κανένα σούπερ κάρφωμα από τον Μπατίστ. Διότι μετά το "like" θα έχουμε και πολλά …remove!

Δεν υπάρχουν σχόλια: