Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2011

Μπίλης: «Δεν είναι τυχαίοι οι τραυματισμοί»


mpilis

Ο συνεργάτης του Φερνάντο Σάντος στα δύο πρώτα χρόνια του στην ομάδα του ΠΑΟΚ και νυν προπονητής του Τηλυκράτη Λευκάδας, Λεωνίδας Μπίλης σε συνέντευξή που παραχώρησε στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» του Αθλητικού Metropolis, μίλησε για το επεισόδιο που είχε την Κυριακή με τον παίκτη του Αετού, Κώστα Μαργιορίδη, ενώ εξέφρασε την άποψή του και για τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίζει φέτος ο «Δικέφαλος».
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Λεωνίδα Μπίλη:
«Πριν από δύο χρόνια είχα δηλώσει σε αυτόν τον σταθμό, πως ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε τότε να κατακτήσει το πρωτάθλημα αν δεν είχε τραυματισμούς. Η ομάδα τα τελευταία χρόνια έχει σπουδαίους ποδοσφαιριστές με ακριβά συμβόλαια, οι οποίοι κατά καιρούς μένουν εκτός αγωνιστικής δράσης λόγω τραυματισμών. Δυστυχώς στην ομάδα δεν υπάρχει πλήρες ρόστερ έτσι ώστε να αντικατασταθούν επάξια αυτοί οι παίκτες. Πιστεύω πως ο αριθμός των τραυματισμών είναι τεράστιος και αυτό δεν μπορεί να είναι τυχαίο, καθώς υπάρχουν πολλές υποχρεώσεις και οι προπονήσεις είναι μεγάλης έντασης. Έχει γίνει κάποιο λάθος το οποίο πρέπει να το κοιτάξουν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ. Βέβαια εμείς δεν είμαστε μέσα στην ομάδα για να γνωρίζουμε πολλά πράγματα, απλά ως άνθρωποι του ποδοσφαίρου μπορούμε να έχουμε άποψη για το ότι αποκλείεται τόσοι τραυματισμοί να ήταν τυχαίοι. Η χρονική διάρκεια και η ένταση της προπόνησης ποικίλει σε κάθε ποδοσφαιριστή, ανάλογα με την ηλικία, τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις, την αγωνιστική του κατάσταση και το ιστορικό των τραυματισμών του. Κάτι δεν γίνεται σωστά όμως, καθώς δεν δικαιολογούνται τόσοι τραυματισμοί και σε τόσο τακτά χρονικά διαστήματα».
Για το επεισόδιο που είχε με τον ποδοσφαιριστή του Αετού, Κώστα Μαργιορίδη και είχε ως αποτέλεσμα να περάσει από το αυτόφωρο, δήλωσε:
«Αυτά είναι δυσάρεστα γεγονότα και δεν έχουν σχέση με το ποδόσφαιρο,που όλοι υπηρετούμε. Πάνω στην ένταση της στιγμής μπορεί να συμβούν πολλά, για τα οποία μετά όλοι μετανιώνουν. Μερικές φορές πας να χωρίσεις κάποιους από τον καβγά και βρίσκεσαι να την πληρώνεις εσύ. Θέλω να πιστεύω ότι το θέμα είναι λήξαν και ότι δε θα δοθεί συνέχεια».


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: