Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2011

Δεν ξεκίνησε ο Σισέ, τα έβαλε ο... αντί-Σισέ!!

Χωρίς να χρειαστεί να φορτσάρει ιδιαίτερα και με τον Ρόκι, ως αντι-Σισέ (ο... ορίτζιναλ μπήκε αλλαγή), να πετυχαίνει δύο γκολ, η Λάτσιο νίκησε την Νοβάρα με 3-0 στο Ολίμπικο.
Δεν ξεκίνησε ο Σισέ, τα έβαλε ο... αντί-Σισέ
Στον αγώνα με τον οποίο ολοκληρώθηκε η αγωνιστική του Campionato οι Λατσιάλι ήθελαν το τρίποντο για να παραμείνουν κοντά στην κορυφή και τα κατάφεραν χωρίς να ιδρώσουν. Η νεοφώτιστη Νοβάρα άνοιξε μόλις 16 λεπτά στη Ρώμη καθώς σε εκείνο το σημείο ο Μπιάβα με κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ και εκμεταλλευόμενος την λάθος έξοδο του τερματοφύλακα, έκανε το 1-0.
Λίγο αργότερα -και συγκεκριμένα στο 23'- ο Ρόκι που έχει πάρει θέση βασικού αντί του Σισέ δίπλα στον Κλόζε, έγραψε το 2-0... επίσης με κεφαλιά μετά από στημένη φάση. Το ματς ουσιαστικά είχε κριθεί και στο δεύτερο ημίχρονο η Λάτσιο έκανε και συντήρηση δυνάμεων, χωρίς πάντως να λείπουν οι φάσεις.
Ο Κλόζε κατάφερε, γιατί κατόρθωμα είναι για αυτόν, προ κενής εστίας αφού είχε αποφύγει τον πορτιέρο της Νοβάρα να πλασάρει άουτ αλλά ο Ρόκι ήταν αποφασισμένος να δικαιώσει τον Ρέγια που τον βάζει βασικό στα τελευταία ματς και το έκανε στο 72', όταν με πλασέ στην κίνηση μετά από σέντρα από δεξιά ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0.
Πέντε λεπτά μετά, στο 77', ο Ρέγια έβγαλε τον Ρόκι για να περάσει στο ματς τον Σισέ, με τους τιφόζι των Λατσιάλι στην Curva Nord να αποθεώνουν τον αρχηγό της ομάδας, που όρθιος μπροστά από τον πάγκο -αφού έγινε η αλλαγή- χειροκροτούσε προς το πέταλο.
Στο 85', πάντως, ο Σισέ θα μπορούσε να βάλει τέλος στη δυστοκία του αλλά στο τετ α τετ που του παρουσιάστηκε έστειλε την μπάλα στο κάθετο δοκάρι, όπως δοκάρι είχε και η Νοβάρα στο 90' για να μειώσει το σκορ, αλλά το 3-0 παρέμεινε.
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: