Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2011

"Εκείνοι τον βρίζουν, αυτός τους... ευχαριστεί!"

Για τη συμπεριφορά των οπαδών του ΠΑΟΚ στο πρόσωπο του Δημήτρη Σαλπιγγίδη μίλησε ο ατζέντης του
"Εκείνοι τον βρίζουν, αυτός τους... ευχαριστεί!"
Ο Βαγγέλης Αγγελής, περί του οποίου ο λόγος, τοποθετήθηκε στο "Libero 107.4" και αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στο ενδεχόμενο να γίνει πρόταση για μείωση αποδοχών στο βραχύσωμο επιθετικό.
Αναλυτικά, όσα δήλωσε:
Για την αντιμετώπιση του "Σάλπι" από μερίδα οπαδών του ΠΑΟΚ: "Δε θέλω να πω τα ίδια πράγματα. Το θέμα είναι ότι ο Δημήτρης είναι πολύ χαρούμενος με την ικανοποίηση που έδωσαν ο ίδιος και οι συμπαίκτες του στον κόσμο του ΠΑΟΚ στο ματς με την Τότεναμ. Δεν θέλω να επεκταθώ παραπάνω. Ο καθρέφτης είναι το γήπεδο και πιστεύω ότι θα ξεπεραστεί το θέμα που υπάρχει με ορισμένους φιλάθλους".
Για την απόδοση του Σάλπι: "Ο Δημήτρης από τη στιγμή που μπαίνει στο γήπεδο δίνει το 100% των δυνατοτήτων του. Νομίζω ότι δεν υπάρχει Έλληνας επιθετικός που μπορεί να κάνει αυτά που κάνει ο Σάλπι. Μπορεί να μην βρει σε κάποια παιχνίδια δίχτυα, ωστόσο θα γυρίσει να βοηθήσει την ομάδα και αμυντικά".
Για το υψηλό συμβόλαιο που έχει στον ΠΑΟΚ: "Ήρθε στον ΠΑΟΚ και άφησε ένα πολύ μεγάλο ποσό που έπαιρνε στον Παναθηναϊκό, αλλά και ορισμένα άλλα συμβόλαια που του προτείνονταν από την Ευρώπη. Η προσφορά του είναι μεγάλη και δεν μπορεί να το αμφισβητήσει αυτό. Είναι βασικός στον ΠΑΟΚ, στην Εθνική Ελλάδας. Έχει κάποια οικονομικά ζητήματα με το "Δικέφαλο", ποτέ, όμως, δεν έχει δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα".
Για τη μείωση αποδοχών που ζήτησε ο ΠΑΟΚ από τον Σαλπιγγίδη: "Εμείς είμαστε εδώ, δεν έχουμε φέρει καμία αντίρρηση. Το καλοκαίρι είχε τεθεί ένα ζήτημα, αλλά δεν προχώρησε. Δεν είμαστε αρνητικοί στη μείωση αποδοχών, αλλά αυτό πρέπει να γίνει σε πολλούς, να συμβάλλουν όλοι στην αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης".

Δεν υπάρχουν σχόλια: