Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2011

Γεωργιάδης: «Ο Άρης που θέλει να βλέπει ο κόσμος»


gs


Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Γιώργος Γεωργιάδης (του Σάββα), μιλώντας στο Αθλητικό Metropolis και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο», αναφέρθηκε στη νίκη του Άρη επί του Παναθηναϊκού, αλλά και για το κακό ξεκίνημα της Δόξας Δράμας στο πρωτάθλημα. Ο Γεωργιάδης, ο οποίος αγωνίστηκε με τη φανέλα του Άρη, του Παναθηναϊκού και της Δόξας, εκθείασε τον τρόπο παιχνιδιού των «κίτρινων».
Για το παιχνίδι του Άρη με τον Παναθηναϊκό στο «Κλεάνθης Βικελίδης», είπε: «Ήταν αναμενόμενο πως άμα πίεζε ο Άρης, θα νικούσε. Η ομάδα μπήκε με πάθος στο παιχνίδι και πήρε τη νίκη δίκαια. Ήταν η καλύτερη του εμφάνιση για φέτος και ανταμείφθηκε κερδίζοντας την πιο φορμαρισμένη ομάδα του πρωταθλήματος. Ο Άρης είναι μεγάλη ομάδα με καλούς ποδοσφαιριστές, αλλά και πολύ κόσμο, ο οποίος θέλει να βλέπει την ομάδα του να αγωνίζεται όπως την κυριακή».
Για το ελληνικό πρωτάθλημα: «Φέτος οι ομάδες είναι καλύτερες και βλέπουμε πιο ωραίο ποδόσφαιρο. Επίσης λόγω της οικονομικής κρίσης που ταλαιπωρεί τις ομάδες, βλέπουμε να αγωνίζονται και πολλοί Έλληνες ποδοσφαιριστές. Υπάρχουν πολλοί και καλοί Έλληνες και πρέπει να παίρνουν χρόνο συμμετοχής στις ομάδες τους. Όσο για τους προπονητές των ομάδων πιστεύω πως χρειάζονται πίστωση χρόνου για να φανεί η δουλεία τους».
Μιλώντας για την Δόξα Δράμας, από την οποία ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα, ο Γιώργος Γεωργιάδης τόνισε: «Οι μεγαλύτεροι σε ηλικία ξέρουν τι σημαίνει Δόξα. Είναι μια ομάδα η οποία έχει μεγάλη ιστορία και είμαστε στεναχωρημένοι για την άσχημη κατάσταση στην οποία βρίσκεται».


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: