Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2011

Αγωνία για δύο…

Αν ψάξει κανείς τα παιχνίδια του ΠΑΟΚ, στα οποία ο Δικέφαλος δεν είχε… παράπλευρες απώλειες, θα διαπιστώσει πως αυτά είναι ελάχιστα. Το προχθεσινό παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα στους «Ζωσιμάδες» δεν είναι πάντως ένα από αυτά, μιας και ο Δικέφαλος και κατ΄ επέκταση ο Λάσλο Μπόλονι επέστρεψαν στη Θεσσαλονίκη με δύο επιπλέον «πονοκεφάλους», πέρα από αυτόν που προήλθε από το ισόπαλο αποτέλεσμα.
Ο λόγος για τους Γιώργο Γεωργιάδη και Σάκη Παπάζογλου, των οποίων η ακριβής κατάσταση θα ξεκαθαρίσει σήμερα αφού πρώτα αμφότεροι υποβληθούν στις απαραίτητες εξετάσεις. Η σύγκρουση του πρώτου με τον Φεγκρούζ του απέφερε μία κάκωση στον ώμο και ένα χτύπημα στον δεύτερο στα τελευταία λεπτά του αγώνα του προκάλεσαν πρόβλημα στους προσαγωγούς, με το ιατρικό τιμ του ΠΑΟΚ να εκφράζει μια συγκρατημένη αισιοδοξία από την πλευρά του πως αμφότεροι θα καταφέρουν να είναι «μάχιμοι» εν όψει του εντός έδρας αγώνα με τον Ατρόμητο το ερχόμενο Σάββατο.
Για τον Παπάζογλου εκφράζονται πάντως φόβοι για θλάση δεύτερου βαθμού αλλά τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν μέσω της μαγνητικής τομογραφίας στην οποία θα υποβληθεί σήμερα, τη στιγμή που μία άλλη μαγνητική τομογραφία έκανε λόγο θα θλάση πρώτου βαθμού. Ο λόγος για αυτή του Κώστα Χαλκιά, για τον οποίο επιβεβαιώθηκε η αρχική εκτίμηση των γιατρών του ΠΑΟΚ, με τον Έλληνα τερματοφύλακα να τίθεται έτσι νοκ άουτ και για το ματς με τον Ατρόμητο, έχοντας χάσει για τον ίδιο λόγο την αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα.
Οι «ασπρόμαυροι» είχαν χθες ρεπό και σήμερα επιστρέφουν στις προπονήσεις έχοντας ραντεβού με τον Μπόλονι στις 16:30 στο αθλητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας, με τον Ρουμάνο τεχνικό να περιμένει με αγωνία να διαπιστώσει την πρόοδο που έχουν σημειώσει στην αποθεραπεία τους οι Βιεϊρίνια και Λίνο, με αμφότερους να μην κρύβουν πάντως την επιθυμία τους να επιστρέψουν αυτή την αγωνιστική στη δράση ούτως ώστε να ενισχύσουν την προσπάθεια του ΠΑΟΚ για επιστροφή στις «εγχώριες» νίκες μετά από δύο ισόπαλα αποτελέσματα.
*Φιλικό με την Αναγέννηση Γιαννιτσών ενδεχομένως να δώσει αύριο ο ΠΑΟΚ, κάτι που θα ξεκαθαρίσει οριστικά κατά την διάρκεια της σημερινής ημέρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: