Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2011

Ο ΠΑΣ Γιάννινα απάντησε-"Για χαζούς μας περνάτε;"

Ο ΠΑΣ Γιάννινα απάντησε με ανακοίνωση στην ανακοίνωση του ΠΑΟΚ για τη διαιτησία. "Μην υποτιμάτε τη νοημοσύνη των φιλάθλων και των τηλεθεατών που είδαν το παιχνίδι στην τηλεόραση". Αναφορά και στην ανάλυση του Περικλή Βασιλάκη!
"Για χαζούς μας περνάτε;"
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
"Με έκπληξη διαβάσαμε την ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ που θεωρεί ότι στον μεταξύ μας αγώνα η διαιτησία ευνόησε την ομάδα μας.
Φυσικά κατανοούμε την αγωνία των ανθρώπων του ΠΑΟΚ να δικαιολογήσουν στους οπαδούς τους, τους λόγους που δεν κατάφεραν να κερδίσουν τον ΠΑΣ, ενώ είχε προηγηθεί η μεγαλειώδης εμφάνιση τους στην Αγγλία, όμως δεν πρέπει να τους διαφεύγει ότι ο αγώνας μεταδόθηκε ζωντανά από την τηλεόραση και εκεί φάνηκε πως μια ομάδα υπήρχε ουσιαστικά στο γήπεδο και αυτή ήταν ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Αν πρέπει να αναζητήσουμε όμως κάποιον που αδικήθηκε από την διαιτησία αυτή ήταν σίγουρα η ομάδα μας, μιας και πέραν των αμφισβητουμένων φάσεων που όλες δόθηκαν από τον διαιτητή της συνάντησης κ. Αρετοπουλο υπέρ του ΠΑΟΚ , δεν μας εδόθη ένα εμφανέστατο πέναλτι σε χέρι του Έτο, αλλά και ακυρώθηκε κανονικότατο γκολ, του Μπεσερα, σύμφωνα και με τον καθηγητή διαιτησίας κ. Βασιλάκη, που ουσιαστικά προκάλεσε και την αλλοίωση του αποτελέσματος εις βάρος μας.
Ας μην υποτιμάται λοιπόν η νοημοσύνη όλων των φιλάθλων που ήταν στο γήπεδο αλλά και των χιλιάδων τηλεθεατών που είδαν το παιχνίδι από την τηλεόραση.
Όσο για την «φαρσοκωμωδία των εισιτηρίων» που αναφέρεται στην ανακοίνωση θα επαναλάβουμε ότι ουδεμία ευθύνη φέρουμε γι αυτή και σκοπός μας είναι στους "Ζωσιμάδες" να φιλοξενούμε και τους αντίπαλους φιλάθλους.
Το ότι ανοίξαμε και εκδοτήριο για να προμηθευτούν εισιτήρια οπαδοί του ΠΑΟΚ αποδεικνύει απλά τις καλές προθέσεις μας και όχι οτιδήποτε άλλο αφήνετε για προφανείς λόγους εντυπώσεων να εννοηθεί".

Δεν υπάρχουν σχόλια: