Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2011

Ανησυχία για Ντίκο

Ανησυχία έχει προκαλέσει στο τεχνικό τιμ του Άρη η κατάσταση της υγείας του Φράνσις Ντίκο, που ένιωσε ενοχλήσεις στη μέση.
Ανησυχία για Ντίκο
Για ενοχλήσεις στη μέση παραπονέθηκε ο Φράνσις Ντίκο, η συμμετοχή του οποίου τη δεδομένη στιγμή στο παιχνίδι της Τρίπολης είναι αμφίβολη. Ο Γκανέζος κεντρικός αμυντικός επισκέφτηκε τον γιατρό του ΑΡΗ, Βαγγέλη Πανταζή, διότι ένιωθε ενοχλήσεις στη μέση απόρροια του παλιού του τραύματος αλλά και του πρόσφατου τροχαίου ατυχήματος που είχε.
Ο γιατρός του συνέστησε σε πρώτη φάση πλήρη ακινησία και σήμερα αναμένεται να υποβληθεί σε περαιτέρω ιατρικές εξετάσεις, για να διαπιστωθεί η σοβαρότητα της κατάστασής του και αν πράγματι υπάρχει θέμα απουσίας του στο παιχνίδι με τον Αστέρα.
Σίγουρα το τελευταίο που θα επιθυμούσε ο Μίχαλ Πρόμπιερζ θα ήταν το να χάσει έναν εκ των δύο βασικών κεντρικών του αμυντικών, την ώρα που το δίδυμο Σανκαρέ-Ντίκο δείχνει να `δένει` και να αποδίδει βάσει των δυνατοτήτων των δύο παικτών. Οι επόμενες ώρες θα είναι σίγουρα κρίσιμες για τη συμμετοχή του Γκανέζου στο παιχνίδι με τον Αστέρα. allaboutaris com

Δεν υπάρχουν σχόλια: