Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2011

Για το Θεό, μην σταματήσετε!!

Ένας ύμνος στους παίκτες του Άρη από τον ΑλανιΆρη για τη νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό...
Για το Θεό, μην σταματήσετε!
Πιο πειστική απάντηση δεν θα μπορούσατε να δώσετε, παίκτες, προπονητή, διοίκηση και λαέ του ΑΡΗ. Απάντηση ηχηρή και στεντόρεια που άστραψε και βρόντηξε. Έπρεπε να φτάσει στα σχοινιά ο ΑΡΗΣ για να λειτουργήσει ως ΟΜΑΔΑ. Ομάδα-γροθιά. Άστραψε και βρόντηξε και …
Πιο πειστική απάντηση δεν θα μπορούσατε να δώσετε, παίκτες, προπονητή, διοίκηση και λαέ του ΑΡΗ. Απάντηση ηχηρή και στεντόρεια που άστραψε και βρόντηξε.
Έπρεπε να φτάσει στα σχοινιά ο ΑΡΗΣ για να λειτουργήσει ως ΟΜΑΔΑ. Ομάδα-γροθιά. Άστραψε και βρόντηξε και δεν έδωσε κανένα δικαίωμα. Κανένα δικαίωμα σε κανένα να αμφισβητήσει ότι ο αγώνας αυτός θα έχει νικητή τον ΑΡΗ και μάλιστα με knockout.
Μέχρι το 12ο λεπτό που ο Τσέζαρεκ έβαλε τον ΑΡΗ μπροστά και το νερό στο αυλάκι, ο ΑΡΗΣ είχε άλλες 5 ευκαιρίες να ανοίξει το σκορ. Στο 47ο λεπτό με συνοπτικές διαδικασίες απλώς μπήκε ο επίλογος.
Παίκτες δεν μπορώ να ξεχωρίσω. Όλοι όσοι αγωνίστηκαν έδωσαν ότι είχαν, και πέρα από το πάθος κατέθεσαν και καθαρό μυαλό, ευφυΐα, θράσος, τσαμπουκά, με λίγα λόγια Αρειανή ψυχή.
Η ομάδα έδειξε έναν πρόσωπο διαφορετικό, ένα πρόσωπο εποχών Κούπερ ευρωπαϊκών αγώνων θα έλεγα. Στιβαρή άμυνα, συμπαγές κέντρο, καλές πτέρυγες, πολύ καλή κυκλοφορία, στρωτό ποδόσφαιρο, πειθαρχία στον αγωνιστικό χώρο, ομοψυχία και αλληλοκαλύψεις.
Διαβάστε το υπόλοιπο άρθρο στο allaboutaris.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: