Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2011

Νάτοι οι πρώτοι σε όλη την ...Ευρώπη!!

Τη ...μοναξιά της κορυφής απολαμβάνουν και η ΑΕΚ και ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός. Πώς γίνεται αυτό; Κι όμως γίνεται!
Νάτοι οι πρώτοι σε όλη την  ...Ευρώπη!
Τη ...μοναξιά της κορυφής απολαμβάνουν και η ΑΕΚ και ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός. Πώς γίνεται αυτό; Κι όμως γίνεται!
Φοβερό αυτό που συμβαίνει με τους τρεις μεγάλους της Αθήνας, οι οποίοι μεταφράζουν τη βαθμολογία με τον δικό τους τρόπο και έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν τρία ...ρετιρέ!
Στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, λοιπόν, βρίσκονται ΑΕΚ, Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός, σύμφωνα με όσα ακούμε και διαβάζουμε.
Στην προκειμένη περίπτωση ο βαθμολογικός πίνακας έχει μετατραπεί σε σπάνιο πίνακα ...ζωγραφικής, στον όποιο μάλιστα μπορούν να δοθούν πολλαπλές ερμηνείες. Μία για κάθε ομάδα...
Η ΑΕΚ (25β.-12αγ.) κοιτάζει την ψυχρή πραγματικότητα. Το προφανές. Η εικόνα τη δείχνει στην πρώτη θέση και αυτό κρατάει, αδιαφορώντας για το αν έχει ένα ή δύο ματς περισσότερα. Λεπτομέρειες...
Ο Παναθηναϊκός (23β.-10αγ.) βλέπει πίσω από την ...κουρτίνα. Υπολογίζει σε ...τρίποντα στο ένα παιχνίδι λιγότερο από τον Ολυμπιακό και τα δύο από την ΑΕΚ και ...κλείνει τα μάτια σε αυτό αυτό που δείχνει η βαθμολογία. Δεν τον αγγίζει η ...εικονική πραγματικότητα. Νιώθει πρώτος!
Ο Ολυμπιακός (24β.-11 αγ.) τέλος, συνδυάζει και τις δύο ...τεχνικές αξιολόγησης του πίνακα. Σε ό,τι έχει να κάνει με τον Παναθηναϊκό προτιμά την ρεαλιστική απεικόνιση που τον φέρνει ένα βαθμό πάνω από τους πράσινους, ενώ σε ό,τι έχει να κάνει με την ΑΕΚ επιστρατεύει την ...ερμηνεία βάθους κι έτσι, υπολογίζοντας ως νικηφόρο το παιχνίδι λιγότερο που έχει από την Ένωση, σκαρφαλώνει κι αυτός μόνος πρώτος στη βαθμολογία!
Άξιοι πρωτοπόροι και οι τρεις! Είπατε τίποτα;

πηγή: sportdog.gr   

Δεν υπάρχουν σχόλια: