Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2011

Θα πρέπει να εκτεθούν πολύ αν…!!

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για το 50-50 της διαιτησίας που… δεν αντέχει ο Ολυμπιακός, αλλά και το κατά πόσο τα λάθη που γίνονται από τους «άρχοντες» είναι ανθρώπινα ή όχι…Γράφει ο Τάσος Νικολογιάννης.
Θα πρέπει να εκτεθούν πολύ αν…
Την προηγούμενη εβδομάδα έγραψα με όλα αυτά τα …περίεργα και συμπτωματικά , που έγιναν μετά την ήττα του Ολυμπιακού από τον Αστέρα στην Τρίπολη, ότι στον Ολυμπιακό το 50-50 δεν το αντέχουν. Νομίζω ότι πριν αλέκτωρ λαλήσει τρις καταλάβατε όλοι τι εννοούσα. Ξαφνικά είδαμε αυτό το Σαββατοκύριακο τους διαιτητές και τους επόπτες να κάνουν το άσπρο-μαύρο στο «Γ. Καραϊσκάκης» .
Μετά το περσινό «και εγώ κάλυπτα τον Κατσουράνη» φθάσαμε στο φετινό απίστευτο γκολ του Τζιμπούρ τον οποίο ο επόπτης Γεωργαράκος δεν …είδε, ότι περίμενε την μπάλα όντας δύο μέτρα πίσω από τον τελευταίο αμυντικό. Και στο ίδιο παιχνίδι όλως τυχαίως ο ίδιος επόπτης έκοψε τον Καμαρά στο πρώτο ημίχρονο φάτσα με το τέρμα , αν και καλυπτόταν από τρεις αμυντικούς του Ολυμπιακού και ήταν ένα μέτρο πίσω.
Και για αυτούς, που ξεχνούν και λένε ότι ο Ολυμπιακός αδικήθηκε συνολικά στα 10 προηγούμενα παιχνίδια απλά να θυμήσω το καραμπινάτο οφ-σάιντ του Τζιμπούρ στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, το σουτ του οποίου απέκρουσε δύσκολα ο Καπίνο. Το ότι δεν μπήκε γκολ δεν σημαίνει ότι και στο ντέρμπι δεν υπήρξε εύνοια του Ολυμπιακού στη συγκεκριμένη φάση, που αν έμπαινε γκολ μπορεί να του έδινε και τη νίκη.
Ότι και να λέει η προπαγάνδα του Ολυμπιακού και του Μαρινάκη ο κόσμος βλέπει και κρίνει. Βλέπει ότι ένα πρωτάθλημα , που πήγαινε μια χαρά με λίγα λάθη από τους διαιτητές και επόπτες(ανθρώπινα ένθεν και κείθεν) ξαφνικά έγινε άνω-κάτω με διαιτητές και επόπτες σε ένα Σαββατοκύριακο, όλως τυχαίως μόλις ο Ολυμπιακός έμεινε πέντε βαθμούς πίσω από τον Παναθηναϊκό μετά την ήττα στον Αστέρα. Στην ΑΕΚ δεν δόθηκε τουλάχιστον ένα καραμπινάτο πέναλτι που έβγαζε μάτια και στην Θεσσαλονίκη δεν μας έδωσε το δικαίωμα ο Παναθηναϊκός με την τραγική του απόδοση να δούμε αν ο Σπάθας θα έπαιζε 50-50 , όπως έπαιξε, η θα θυμόταν τις δοξασμένες ημέρες του πατέρα του(«ο Ολυμπιακός και το Αιγάλεω να κερδίζουν και όλοι οι άλλοι να πανε να γ…..»).
 Η αίσθησή μου είναι ότι αν ο Παναθηναϊκός συνεχίσει από απόδοση εκεί που σταμάτησε πριν το ματς με τον Αρη , τότε θα πρέπει να ….εκτεθούν πολύ για να τον σταματήσουν στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος, ώστε να πάρει το πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός. Και στην περίπτωση αυτή η κατακραυγή των υπευθύνων σε διαιτησία και ΕΠΟ θα μοιάζει με αυτήν που δέχονται οι πολιτικοί, όπου κυκλοφορουν…Νησάφι πια . Ο κόσμος δεν αντέχει πια. Και δεν εννοώ μόνο τους φίλους του Παναθηναϊκού, μιλάω και για τους φίλους της ΑΕΚ, αλλά και τους φίλους άλλων ομάδων, που τρελαίνονται όταν βλέπουν διαιτητή και επόπτη να έχουν σκοπιμότητα στις αποφάσεις τους.
Ο «στημένος» κάνει μπαμ από αυτόν που κάνει ανθρώπινο λάθος. Οι εισαγγελείς, που πήγαν να «καθαρίσουν» το ποδόσφαιρο από την μπόχα των στημένων «φαγώθηκαν». Ο Καλόπουλος αν και ακόμα κατηγορείται για τα στημένα επέστρεψε στους πίνακες σαν ….επιβράβευση από ΕΠΟ και ΚΕΔ. Σε λίγο κύριοι δεν θα βρέχει, αλλά θα σας …φτύνουν. Αυτός που αντέχει ακόμα είναι ο Παναγιώτης Μπιτσαξής- που δεν τον βλέπω και για πολύ -μετά την ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΩΣΤΗ θέση, που πήρε ότι ήταν λάθος η επιστροφή του Καλόπουλου. Δηλαδή τι έπρεπε να κάνει να πει ότι ήταν μία σωστή απόφαση της ΕΠΟ και της ΚΕΔ για να ικανοποιήσει τον Ολυμπιακό και τον πρόεδρό του; Και τα λέω αυτά για τον Μπιτσαξή, που έδωσε άδεια να πάνε οι οπαδοί του Ολυμπιακού στην Τρίπολη την στιγμή, που δεν επενέβη για να δώσει άδεια για αντίστοιχο εκτός έδρας ματς του Παναθηναϊκού. Τότε, όμως ήταν καλός για τον Ολυμπιακό και του έδιναν συγχαρητήρια τώρα τους ενόχλησε. Οσον αφορά την ομάδα μαθαίνω , ότι η διοίκηση προσπαθεί να την αφήσει τελείως εκτός από τα όσα συμβαίνουν στο παρασκήνιο, για να μην αποπροσανατολιστεί και κυρίως μαθαίνω ότι όλοι συσπειρωμένοι πάνε στη Νέα Σμύρνη για να αποδείξουν, ότι το ματς με τον Αρη ήταν μία κακή παρένθεση και μόνο.
ΥΓ: Επειδή κάποιοι από τον Ολυμπιακό θα σπεύσουν να το πουν να τονίσω ότι όπως είπα ότι δεν ήταν πέναλτι του Λέτο στο ματς με τον ΟΦΗ το χέρι του αμυντικού του σε σουτ του Αργεντίνου από κοντινή απόσταση, από την στιγμή που είναι κοντά στο σώμα, το ίδιο λέω και για την φάση του Μανιάτη και του Ντολεζάι . Οσο για τον μη καταλογισμό φάουλ και υπόδειξη κίτρινης κάρτας-τουλάχιστον- στον Αβραάμ Παπαδόπουλο που «έγδυσε» τραβώντας το σορτσάκι του(μπροστά στα μάτια του διαιτητή Παππά) και έριξε κάτω τον Χαριστέα που έφευγε για το τέρμα του Μέγερι ο κόσμος κατάλαβε αν το λάθος ήταν ανθρώπινο η όχι…
Πηγή: Sday.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: