Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2011

Το χριστουγεννιάτικο δώρο του ποδοσφαίρου (ΒΙΝΤΕΟ)

Είναι φοβερή τύχη, για τα μάτια και την ψυχή μας, που μετά από όλη αυτή την εγχώρια ποδοσφαιρική σαβούρα, όχι του αθλήματος αλλά των παρελκόμενων, έχουμε μπροστά ένα πενθήμερο γεμάτο από Champions League και Clasico. Γράφει ο Βασίλης Σαμπράκος.
Το χριστουγεννιάτικο δώρο του ποδοσφαίρου (ΒΙΝΤΕΟ)
Αυτή η γερή καθαρή δόση ποδοσφαίρου έρχεται πάνω που ο οργανισμός μας την έχει ανάγκη, για να πάρει μια βαθιά ανάσα και να φυλάξει μέσα του οξυγόνο για το επόμενο διάστημα που θα ζει αναγκασμένος να καταναλώνει αυτό εδώ, το ντόπιο νοθευμένο ποδοσφαιρικό προϊόν.
Οσα είπα και έγραψα στη διάρκεια των τελευταίων ημερών στάθηκαν αφορμή ή αιτία για μια σειρά από συνομιλίες με πρόσωπα της εγχώριας ποδοσφαιρικής αγοράς. Για ακόμη μια φορά μεταξύ μας περίπου συμφωνούσαμε πάνω στα όσα είχα πει και γράψει. Αυτά όμως συμβαίνουν μεταξύ μας. Διότι όταν αλλάζουμε ρούχα και φοράμε το κοστούμι της δημόσιας συμπεριφοράς, αλλάζουν και τα λόγια. Και τα κείμενα.
Μέσα από την καθημερινή συναναστροφή με δεκάδες, καμιά φορά εκατοντάδες, ντόπιους ποδοσφαιρόφιλους επιβεβαιώνω, ευτυχώς, όσα αντιλαμβάνομαι σχετικά με το πώς δέχεται η κοινωνία τα μηνύματα που της στέλνει αυτή την εποχή το ελληνικό ποδόσφαιρο. Οι κανονικοί άνθρωποι, νιώθουμε το ίδιο.
Σε εσάς, τους κανονικούς ανθρώπους, που αγαπάτε να ζείτε κανονικό, αυθεντικό ποδόσφαιρο, προτείνω να χαρείτε το πενθήμερο που ακολουθεί. Δεχθείτε το και απολαύστε το σαν χριστουγεννιάτικο δώρο του ποδοσφαίρου προς εσάς, προτού επιστρέψετε στην ελληνική ρουτίνα.
Πηγή: TheInsiders.gr (κλικ πάνω στη εικόνα)

Δεν υπάρχουν σχόλια: