Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2011

Αυτός είναι ο Άρης!!

Επιτέλους! Για πρώτη φορά στη φετινή χρονιά είδαμε τον ΑΡΗ. Γιατί στα προηγούμενα παιχνίδια βλέπαμε κάτι που θύμιζε ΑΡΗ απλά λόγω φανέλας και κόσμου. Κόντρα στον Παναθηναϊκό λοιπόν είδαμε για πρώτη φορά τον ΑΡΗ που θέλει και αξίζει ο κόσμος …

Αυτός είναι ο Άρης!
Επιτέλους! Για πρώτη φορά στη φετινή χρονιά είδαμε τον ΑΡΗ. Γιατί στα προηγούμενα παιχνίδια βλέπαμε κάτι που θύμιζε ΑΡΗ απλά λόγω φανέλας και κόσμου. Κόντρα στον Παναθηναϊκό λοιπόν είδαμε για πρώτη φορά τον ΑΡΗ που θέλει και αξίζει ο κόσμος του.
Αυτό που κρατάμε από το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι το πάθος της ομάδας και η αγωνιστικότητά της, στοιχεία που μπορούν να δώσουν νίκες. Οι παίκτες του ΑΡΗ απο το πρώτο λεπτό “δάγκωναν”. Μπήκαν στο παιχνίδι και έδειξαν στον αντίπαλό τους ποιος θα είναι το αφεντικό.
Το δεύτερο στοιχείο που κρατάμε είναι η παρουσία του Χαβιέρ Ουμπίντες. Ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής ήταν ο κινητήριος μοχλός της ομάδας. Είτε με κάθετες πάσες είτε με σέντρες στέλνει την μπάλα συνήθως εκεί που θέλει. Από τα πόδια του πάντα προκύπτουν επικίνδυνες φάσεις για τον αντίπαλο και σίγουρα είναι ο παίκτης στον οποίο μπορεί να στηριχτεί οργανωτικά ο Μίχαλ Πρόμπιερζ.
Το τρίτο στοιχείο που κρατάμε είναι η εικόνα του Νέρι Καστίγιο. Αγωνιζόμενος ως αλλαγή κατάφερε και πάλι να απογοητεύσει. Πιο χαρακτηριστική φάση από το αιφνιδιασμό που βγαίνει και κάνει ό,τι μπορεί για να σπαταλήσει μία μεγάλη ευκαιρία για γκολ δεν υπάρχει.
Διαβάστε το υπόλοιπο άρθρο στο allaboutaris.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: