Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2011

Θα έχουμε γέλια με τον Πανελλήνιο!!

Η Καβάλα νίκησε τον Παναθηναϊκό, ο Αρης έβγαλε την ψυχή του Ολυμπιακού. Γράφει ο Μενέλαος Σεβαστιάδης.
Θα έχουμε γέλια με τον Πανελλήνιο
Ο Πανιώνιος είναι στην κορυφή της βαθμολογίας, ο Κολοσσός εντυπωσιάζει, η Καβάλα τα πάει μια χαρά κι ας έχασε τα αβγά και τα καλάθια στη Ρόδο. Κάποια πράγματα όντως ξεπερνούν και τις προσδοκίες που υπήρχαν.
Οι περισσότεροι περιμέναμε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, είναι αποδεδειγμένο ότι όταν αρχίζει η δράση κάποια δυσάρεστα πράγματα παραμερίζονται προσωρινά. Πιθανότατα ελάχιστοι περίμεναν τόσο ανταγωνιστικό, με την έννοια του να έχουν μπει και οι «αιώνιοι» στη διαδικασία φθοράς από τόσο νωρίς.
Φτάνουν, όμως, αυτά για να κρύψουν τα προβλήματα κάτω από το χαλί; Οση καλή θέληση κι αν υπάρχει, έρχονται ημέρες σαν τις σημερινές να μας θυμίσουν την πραγματικότητα. Το μεσημέρι η ΕΕΑ θα εξετάσει για μία ακόμα φορά το φάκελο του Πανελλήνιου που διεκδικεί δικαίωμα συμμετοχής στην Α1.
«Βγάλτε όλους τους φακέλους στη φόρα», προκαλούν οι νομικοί του Πανελλήνιου. Μόνο στη σκέψη προκαλείται… ανατριχίλα. Δεν είναι καν μυστικό ότι έχουν αδειοδοτηθεί ομάδες χωρίς να το δικαιούνται. Χρόνια τώρα, όχι μόνο φέτος. Ο Πανελλήνιος το κυνηγάει τόσο επίμονα που πείθει ότι το έχει «δεμένο». Η επιτροπή σιγά μη σκάσει για τον… πανικό που αμέτρητες φορές προκαλούν οι αποφάσεις της. Κι αν πει το «ναι», το μπαλάκι θα περάσει μεμιάς στα χέρια του ΕΣΑΚΕ.
Καταλαβαίνει ο καθένας τι (πικρά) γέλια έχουμε να ρίξουμε με το σύνδεσμο του οποίου τα μέλη σφυρίζουν αδιάφορα σε κάθε σοβαρό θέμα, εκτός αν πρόκειται να πάρουν λεφτά.
Πηγή: Εξέδρα

Δεν υπάρχουν σχόλια: