Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2011

«Μαθαίνει» για Τρίπολη!!


aris kosmos

Σήμερα είναι η καθοριστική ημέρα, που ο Άρης θα γνωρίζει, αν θα έχει τη συμπαράσταση των οπαδών του στο παιχνίδι με τον Αστέρα στην Τρίπολη. Πιο συγκεκριμένα σήμερα θα πραγματοποιηθεί η σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του συγκεκριμένου αγώνα, όπου οι «κίτρινοι» θα ζητήσουν επίσημα εισιτήρια, έτσι ώστε να έχουν τη συμπαράσταση των φιλάθλων τους στην Αρκαδία.
Υπενθυμίζεται πως οι οπαδοί του Ολυμπιακού βρέθηκαν κανονικά στην Τρίπολη, πριν από δύο αγωνιστικές, όμως όπως και να ‘χει αρμόδια για την απόφαση θα είναι η Αστυνομία.
Αγώνας δρόμου
για δύο
Να ξεκουραστούν έχουν την ευκαιρία σήμερα οι ποδοσφαιριστές του Άρη με το ρεπό που τους ανακοίνωσε ο Πρόμπιερτς. Από αύριο τους περιμένει ακόμη μία σκληρή εβδομάδα, προετοιμαζόμενοι πλέον για το παιχνίδι στην Τρίπολη. Αγώνα δρόμου για να προλάβουν να είναι παρόντες κάνουν οι Κανζαφέρης και Κατίδης, οι οποίοι θα δοκιμάσουν να μπουν από αύριο.
Την ίδια ώρα ο Παπαστεριανός υπέστη τράβηγμα στους προσαγωγούς, όπως κατέδειξαν οι χθεσινές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε. Ο Έλληνας μέσος θα προσπαθήσει βέβαια να προπονηθεί σε φουλ ρυθμούς, τη στιγμή που κάτι ανάλογο ισχύει και στην περίπτωση του Γιαννιώτα, ενώ οι ενοχλήσεις του Ντίκο στη μέση δεν εμπνέουν καμία ανησυχία.


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: