Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2011

"Ας συνεχίσουμε να νικάμε και βλέπουμε"...

Ένα θετικό σερί το οποίο θα επιτρέψει στον Άρη να τερματίσει μέσα στην πρώτη 5άδα, θέλει από την ομάδα του ο Χαβιέ Ούμπιδες, σε δηλώσεις του στη NOVA. Παράλληλα, ο Αργεντινός αναφέρθηκε στο μέλλον, στο τι άλλαξε ο Πρόμπιερζ στην ομάδα αλλά και για την θέση στην οποία του αρέσει να αγωνίζεται.
"Ας συνεχίσουμε να νικάμε και βλέπουμε"...
Για το βραβείο του MVP: «Με χαροποιεί αρχικά η εμφάνιση και το αποτέλεσμα. Αφού συνδυάστηκε και με δική μου καλή εμφάνιση είναι εξίσου μεγάλη χαρά, ειδικά επειδή το εκτίμησε ο κόσμος».
Για το αν θα τον δούμε να αναλαμβάνει τον ρόλο του ηγέτη του Αρη: « Ήρθα στον Άρη με μεγάλο ενθουσιασμό, φιλοδοξίες και γνωρίζοντας ότι πρόκειται για μια ομάδα που θέλει να πρωταγωνιστεί και να είναι πάντα στην 5άδα. Γνώριζα ότι υπάρχει ποιοτικό ρόστερ, και έχω έρθει να βοηθήσω από τη μεριά μου ώστε να φέρουμε τον Άρη εκεί που του αρμόζει».
Για τους δυο προπονητές με τους οποίους έχει συνεργαστεί στον Αρη: «Ο κ. Τσιώλης είναι άνθρωπος που μου φέρθηκε καλά, μου άνοιξε την πόρτα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Εξακολουθώ να πιστεύω στις δυνατότητες του, αλλά δυστυχώς δεν ήρθαν τα πράγματα όπως τα υπολόγιζε. Τώρα έχουμε νέο προπονητή, ακολουθούμε μια κοινή γραμμή, και ψάχνουμε ένα θετικό σερί αποτελεσμάτων».
Για την σχέση των οπαδών του Αρη με αυτούς της Μπόκα: «Είναι πραγματικότητα ότι οι οπαδοί του Άρη μοιάζουν με αυτούς της Μπόκα. Ζουν με πολύ πάθος το παιχνίδι. Όταν βγαίνω από τη φυσούνα στο Κλεάνθης Βικελίδης μου θυμίζουν την πατρίδα μου, είναι εικόνες που σε κάνουν να χαίρεσαι που είσαι ποδοσφαιριστής».
Για την νίκη επί του Παναθηναϊκού: «Είχαμε πλήρη επίγνωση ότι κάναμε κακό παιχνίδι με τον Πανιώνιο που προστέθηκε στα πολλά που είχαμε κάνει από την αρχή της σεζόν. Παίξαμε και νικήσαμε την καλύτερη ομάδα και το πιο σημαντικό είναι ότι το κάναμε με ένα καθαρό τρόπο. Είχαμε προετοιμαστεί καλά. Θέλαμε να πιέσουμε από την αρχή και να παίξουμε σαν μεγάλη ομάδα. Κλείσαμε τους χώρους, είχαμε σωστή αγωνιστική νοοτροπία, και έπρεπε στο πρώτο ημίχρονο να πετύχουμε περισσότερα γκολ. Ο προπονητής βλέποντας την εικόνα έμεινε ικανοποιημένος γιατί κάναμε όσα δουλέψαμε στις προπονήσεις».
Για τη θέση στην οποία χρησιμοποιείται από τον Πρόμπιερζ: «Η θέση μου αριστερά είναι κάτι πρωτόγνωρο για μένα. Είμαι όμως υποχρεωμένος να προσφέρω στην ομάδα αφενός για να τη βοηθήσω να κερδίζει και αφετέρου για να αποδείξω στον προπονητή μου ότι σωστά βρίσκομαι στην ενδεκάδα».
Για τον στόχο του Αρη στο πρωτάθλημα: «Έχουμε χάσει έδαφος. Μπορούμε όμως να τα καταφέρουμε καλύτερα. Για να μιλήσω με ειλικρίνεια δεν μπορούμε να κυνηγήσουμε τις τρεις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας αλλά έχουμε και δυο παιχνίδια που χρωστάμε και με ένα θετικό σερί που θα φέρει την ομάδα ψηλά μπορούμε να οριοθετήσουμε το στόχο εκ νέου στον β γύρο. Μέσα από τη σκληρή δουλειά πιστεύω ότι θα έρθουν τα αποτελέσματα με στόχο να τερματίσει η ομάδα στην 1η πεντάδα».
Το... κλου της συνέντευξης του Χαβιέρ Ουμπίντες ήταν ο μικρός γιος του Φακούντο που μίλησε σε άπταιστα ελληνικά και παραδέχτηκε ότι βοηθά και το μπαμπά του να μάθει την γλώσσα.
Πηγή: allaboutaris.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: