Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2011

Βενγκέρ: «Τα επόμενα 200 ματς είναι δύσκολα»


images

Ευδιάθετος εμφανίστηκε στη συνέντευξη τύπου ο Αρσέν Βενγκέρ. Ο προπονητής της Άρσεναλ συμπληρώνει αύριο 200 παιχνίδια στην Ευρώπη και τόνισε πως τα επόμενα 200 είναι τα δύσκολα.
Από την άλλη ξεκαθάρισε πως η ομάδα του δεν είναι από τα φαβορί.
Αναλυτικά όσα είπε ο Αρσέν Βενγκέρ:
Για τα 200 ματς του στην Ευρώπη: «Τα επόμενα 200 ματς είναι δύσκολα. Θέλουμε να διατηρήσουμε το αήττητο σερί ματς στη διοργάνωση. Σεβόμαστε τη διοργάνωση και τους αντιπάλους θέλουμε να είμαστε δίκαιοι με όλους και θα δώσουμε το 100% για να πάρουμε τη νίκη».
Για το αν αξίζει να προκριθεί ο Ολυμπιακός: «Πρέπει να μας κερδίσει για να περάσει. Είναι μία ομάδα που έχει κάνει καλά αποτελέσματα. Νίκησε τη Ντόρτμουντ, έπαιξε πολύ καλά στη Γερμανία και πήρε ένα σπουδαίο αποτέλεσμα με τη Μαρσέιγ. Είναι μία ομάδα που έχει τις δικές της πιθανότητες να προκριθεί».
Για το κίνητρο της ομάδας του: «Να είστε σίγουροι ότι έχουμε κίνητρο να νικήσουμε. Αυτό το ματς είναι πιο δύσκολο από του Σαββάτου, η ομάδα που θα κατεβάσουμε είναι όπως αυτή που είχαμε κατεβάσει με τη Σίτι, που ήταν ανταγωνιστική και τους είχαμε δυσκολέψει πολύ. Έχουμε μεγάλη ευθύνη και θα έχουμε μεγάλη επιθυμία για νίκη».
Για το γεγονός ότι θα έχει απουσίες: «Ναι ισχύει, αλλά μην βιάζεστε να μας κρίνετε. Πιστεύω στην ομάδα μου νομίζω ότι είναι δυνατή η ενδεκάδα που θα παρουσιάσουμε και περιμένετε να δείτε το παιχνίδι για να μας κρίνετε».
Για τον Τσάμπερλεϊν: «Θα έχει μία νέα ευκαιρία να μας δείξει τι μπορεί να κάνει, είναι πολύ ταλαντούχος παίκτης και για αυτό θα παίξει σε αυτό το ματς».
Για το αν μπορεί να πάρει το Champions League η Άρσεναλ: «Σίγουρα δεν είμαστε από τα φαβορί, είναι πλεονέκτημα ότι τερματίζουμε στην πρώτη θέση, η φάση των 16 είναι διαφορετική, χρειάζεται και τύχη. Η Μπαρτσελόνα και η Ρεάλ είναι τα φαβορί και οι άλλοι ακολουθούν».

Δεν υπάρχουν σχόλια: