Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2011

«Μπορούμε και το πρωτάθλημα!»

Ο Χοσέ Κάρλος μίλησε στη ΝΟVA για την πορεία της ΑΕΚ μέχρι σήμερα, για την προοπτική του τίτλου, την προσωπική του απόδοση, αλλά και το οικονομικό πρόβλημα της ομάδας.
«Μπορούμε και το πρωτάθλημα!»
«Είμαι πολύ ικανοποιημένος μέχρι τώρα. Η ΑΕΚ είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Αισθάνομαι πολύ καλά μέχρι τώρα. Ελπίζουμε να συνεχίζουμε έτσι τουλάχιστον μέχρι την διακοπή του πρωταθλήματος για τα Χριστούγεννα» είπε ξεκινώντας ο Ισπανός μέσος και εν συνεχεία τοποθετήθηκε:
Για τις πάσες με λόμπα που έκανε:
«Είναι κάποιες φάσεις που σου βγαίνουν την ώρα του αγώνα. Ισως να μην προλαβαίνεις καν να σκεφτείς. Μπορώ να κάνω πολλά, αλλά πρέπει να βοηθά και το μυαλό»
Που θέλει να παίζει:
«Δεν έχω κανένα πρόβλημα να παίζω όπου μου πει ο προπονητής. Θέλω να παίζω, τα άλλα αφορούν τον προπονητή. Πίσω από τον επιθετικό είμαι πιο ελεύθερος, αλλά δεν έχω πρόβλημα όπου και να μου πουν. Εχω συνηθίσει να παίζω σε διάφορες θέσεις. Με δοκίμαζε και ο προπονητής φέτος, αλλά προσπαθώ για το καλύτερο πάντα»
Τι σκέφτηκε πριν έρθει στην ΑΕΚ:
«Θεώρησα πολύ καλή ευκαιρία η ΑΕΚ για ώθηση. Στην Σεβίλλη είχα βαλτώσει.
Αν θέλει να συνεχίσει στην ΑΕΚ και του χρόνου:
«Δεν έχω ακόμα σκεφτεί κάτι τέτοιο. Είναι νωρίς. Θα δω πως θα κυλήσει η σεζόν».
Πως περνά στην Ελλάδα:
«Αισθάνομαι πολύ καλά. Με έχει βοηθήσει η ομάδα, μου έκανε την ζωή πιο εύκολη. Μιλάμε για μια χώρα Μεσογείου, με πολλές ομοιότητες. Δεν είχα προβλήματα. Είναι σημαντικό που έρχονται δικοί μου. Όταν γυρίζω από το σπίτι και βρίσκω δικούς μου ανθρώπους είναι σημαντικό.
Πως κυλά η σεζόν μέχρι σήμερα για την ΑΕΚ:
«Οι παίκτες δείχνουν τι μπορούν να κάνουν. Είμαστε πρώτοι. Έχουμε 4 σερί νίκες. Μπορούμε να διεκδικήσουμε τον τίτλο, θέλουμε να είμαστε ψηλά μέχρι το τέλος. Ας περιμένουμε στο τέλος να δούμε. Η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα. καλύτερα να μην μας υπολογίζουν.
Για τον κόσμο της ΑΕΚ:
«Είναι λογικό όταν κερδίζει η ΑΕΚ να θέλει να την στηρίξει και να έρχεται στο γήπεδο.
Για το οικονομικό πρόβλημα:
«Οι παίκτες το αντιμετωπίζουν καθημερινά. Είμαστε επαγγελματίες και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στο ποδόσφαιρο. Ελπίζουμε να λυθεί. Είναι το ίδιο και για Ελληνες και για ξένους, το ότι δεν πληρωνόμαστε. Θέλω να είμαι συγκεντρωμένος και να παίζω καλά».

Δεν υπάρχουν σχόλια: