Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2011

Πήρε το "ΟΚ" και προχωράει!!

Ανοιξε διάπλατα ο δρόμος για την μεταγραφή του Αργεντινού επιθετικού στους Ροσονέρι, αφού ο Αντριάνο Γκαλιάνι αποκάλυψε ότι εξασφάλισε άδεια για να μιλήσει με τον μάνατζέρ του.
Πήρε το "ΟΚ" και προχωράει
Οι Πολίτες έδωσαν άδεια στην Μίλαν να έρθει σε επαφή με τον εκπρόσωπο του 27χρονου στράικερ, ο οποίος αποτελεί εδώ και αρκετές εβδομάδες ξένο σώμα μετά το επεισόδιο με τον Μαντσίνι στον αγώνα Champions League με την Μπάγερν Μονάχου. «Ο Τέβες είναι παίκτης της Σίτι. Το αγγλικό κλαμπ μας έδωσε την άδεια να μιλήσουμε με τον ατζέντη του, όμως δεν έχουμε μιλήσει ακόμα τον σύλλογο. Δεν γνωρίζουμε τι θέλει η Σίτι. Προτιμώ να μην μιλάω πολύ για τον Τέβες, αφού η τιμή του θα ανέβει και αυτό δεν θα είναι καλό» είπε ο Ιταλός-γκουρού των μεταγραφών στην Gazzetta dello Sport.
Ο μάνατζερ του Τέβες, Κία Τζουραμπτσιάν σύμφωνα με ρεπορτάζ βρέθηκε την προηγούμενη εβδομάδα στην Ιταλία και είχε συζητήσεις με ανθρώπους της Μίλαν.
Ο πρώην άσος των Μπόκα Τζούνιορς, Κορίνθιανς, Γουέστ Χαμ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θέλει να φύγει από την Σίτι και έχει θέλει το «Σαν Σίρο» σαν Νο1 επιθυμητό προορισμό, ενώ οι Ροσονέρι τον θέλουν για να αντικαταστήσει στο ρόστερ τον Αντόνιο Κασάνο, ο οποίος πριν περίπου έναν μήνα υπέστη ισχαιμικό επεισόδιο και χάνει τη σεζόν.
Πηγή: gazzetta.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: