Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2011

«Θα παίξει για την νίκη η Άρσεναλ»

Την πίστη του ότι η Άρσεναλ θα παίξει για να κερδίσει κόντρα στον Ολυμπαικό, παρά το γεγονός ότι η αποψινή αντίπαλος των «ερυθρόλευκων» θα παραταχθεί με αρκετά νέα πρόσωπα στην σύνθεσή της, κατέθεσε ο Νίκος Αναστόπουλος.
«Θα παίξει για την νίκη η Άρσεναλ»
Ο "μουστάκιας" σε συνέντευξη που παραχώρησε στον «Novasport FM» υποστήριξε ότι οι παίκτες που θα επιλέξει ο Αρσέν Βενγκέρ κόντρα στον Ολυμπιακό θα τα δώσουν όλα και αυτό το στοιείο καθιστά ακόμη πιο επικίνδυνη την αγγλική ομάδα.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
Για το παιχνίδι του ΟΦΗ με τη Δόξα Δράμας: «Είναι πονηρό παιχνίδι και τέτοια ματς πρέπει να τα φοβάσαι. Η Δόξα Δράμας ανέβηκε την τελευταία στιγμή, όπως εμείς. Μέχρι τώρα δεν έχει την εικόνα που θα έπρεπε, γιατί μην ξεχνάμε πως είναι ομάδα με ιστορία. Άμα δεν παίξεις μπάλα, δεν πιάνουν τα γούρια».
Για την αποψινή κρίσιμη αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Άρσεναλ: «Η Άρσεναλ θα παίξει για να κερδίσει και περιμένει αυτοί που θα παίξουν να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό. Τα χρήματα που έχει πάρει ο Βενγκέρ, δεν τα έχει διαθέσει για να φέρει τίτλους. Στη συγκεκριμένη ομάδα υπάρχει διαφορετική νοοτροπία μετά το γήπεδο που έχτισαν, αφού αποφάσισαν να πωλούν παίκτες. Πρόθεση του συλλόγου είναι να γίνει απόσβεση του γηπέδου και μετά θα πραγματοποιήσουν τους στόχους τους. Στο κομμάτι που του έχει ανατεθεί παίρνει άριστα».
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: