Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2011

"Να ξαναζήσουμε μεγάλες στιγμές"

Στην εκπομπή του SUPER-3 φιλοξενήθηκε ο κεντρικός αμυντικός του Άρη.
"Να ξαναζήσουμε μεγάλες στιγμές"
Ο Νίκος Λαζαρίδης μίλησε στον "AΡΗΣ FM" με του συντελεστές της εκπομπής του SUPER-3 να του εύχονται τα καλύτερα με αφορμή την ονομαστική του εορτή.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο έμπειρος αμυντικός:

«Έγινε ένα καλό παιχνίδι ήμασταν σαφώς ανώτεροι και κερδίσαμε. Η ομάδα είχε πάθος είχε δύναμη και δείξαμε στον Παναθηναϊκό από την πρώτη στιγμή ότι ήρθε για να χάσει. Ήμασταν σε καλή κατάσταση και θεωρώ ότι από αυτό το ματς η ομάδα μπορεί να κάνει το καινούργιο ξεκίνημα που επεδίωκε».

Για τη δουλειά που γίνεται με τον Πρόμπιερζ: «Έχει αλλάξει η ψυχολογία. Όταν αλλάζει ο προπονητής είναι φυσιολογικό. Με τον καινούργιο προπονητή γίνεται εξαιρετική δουλειά. Η ομάδα είναι μία οικογένεια. Οι προπονήσεις είναι πολύ καλές, υπάρχει ρυθμός και βγαίνει στα παιχνίδια. Ο ΑΡΗΣ είναι πολύ διαφορετικός και αρχίζει να δείχνει αυτό το πρόσωπο που θα κάνει χαρούμενους και τους φιλάθλους της. Η ομάδα βρίσκεται σε καλό σημείο».

Για τον στόχο της Ευρώπης: «Αυτό που ζήσαμε πέρυσι στην Ευρώπη θέλουμε να το ζήσουμε και του χρόνου. Θέλουμε ο κόσμος να είναι κοντά μας, φέτος τον έχουμε στεναχωρήσει αρκετές φορές αλλά εύχομαι να του δώσουμε μόνο χαρές.
Η ομάδα έχει πάρει ρυθμό και μπορεί να κάνει σε κάθε παιχνίδι ότι έκανε με τον Παναθηναϊκό, να καθαρίζει από το πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι. Έχουμε πολύ καλό υλικό. Όλοι μαζί και ο καθένας ξεχωριστά να δώσει τον καλύτερό του εαυτό. Αν συνεχιστεί το σερί με νίκη στην Τρίπολη θα γίνουν πιο εύκολα τα πράγματα για να κάνει η ομάδα ένα καλό σερί».

Καταλήγοντας σημείωσε: «Πρέπει η ομάδα να δείξει το πρόσωπο που μπορεί. Έπρεπε να έχουμε 8-9 ακόμα βαθμούς με βάσει των αγών ων που είχαμε ατυχίες όπως π.χ. με τα Γιάννινα» ενώ για τους βαθμούς που έχει χάσει από διαιτητικά λάθη: «Τα λάθη συμβαίνουν πιο πολύ σε εμάς και αυτό μας στεναχωρεί Πρέπει να και η διαιτησία να δουλεύει πιο καλά στον αγωνιστικό χώρο γιατί γίνονται πολλά λάθη με εμάς».
Πηγή: allaboutaris.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: