Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2011

«Έχει στοχοποιηθεί το οπαδικό κίνημα»


images

Είναι πολλά τα παραδείγματα της στοχοποίησης του οπαδικού κινήματος. Δεν είναι ένα, ούτε δυο. Τι να πρωτοθυμηθεί κανείς. Γεγονότα πολλά, που αν τα συνδυάσει κανείς με την όλη κατάσταση, που επικρατεί τους τελευταίους μήνες σχετικά με την ομάδα, καταλήγει στο συμπέρασμα, ότι υπάρχει σχέδιο. Το «Μ» επικοινώνησε μ’ έναν από τους ανθρώπους της οικογένειας του Ηρακλή, που στο παρελθόν πέρασε από διάφορα πόστα στον ΓΣ Ηρακλής, αλλά και στην ΠΑΕ. Ο λόγος για τον Θεόφιλο Πατέλη. «Έχει στοχοποιηθεί το οπαδικό κίνημα του Ηρακλή», ήταν οι πρώτες του λέξεις χωρίς περιστροφές και συνέχισε. «Το συνδέω ξεκάθαρα με τη στοχοποίηση της ομάδας. Ο κόσμος του Ηρακλή είναι ξεκάθαρο πώς άρχισε να ενοχλεί. Υπάρχει μία εμφανής πρόθεση από την Πολιτεία, διάλυσης της ομάδας, αλλά και του οπαδικού κινήματος», επισήμανε στις δηλώσεις του ο Θεόφιλος Πατέλης. Ο γνωστός δικηγόρος ήταν κατηγορηματικός. Ειδικά, όταν οι αριθμοί μαρτυρούν την αλήθεια. Κάτι που έχει ήδη αποτυπωθεί και από άλλους παράγοντες της ομάδας δημόσια.
«Μόνο τυχαίο δεν είναι»
Στη συνέχεια, ο Πατέλης μίλησε για τους… αριθμούς, που αναμφίβολα λένε πολλά από μόνοι τους. «Οι συλλήψεις έχουν ξεπεράσει τις 120 τον τελευταίο χρόνο. Αριθμός υπερβολικά μεγάλος. Είναι σαφέστατα μεγαλύτερος από το σύνολο των συλλήψεων όλων των άλλων ομάδων μαζί. Βλέπουμε κατά καιρούς να διαλύονται γήπεδα, να γίνονται έκτροπα, ακόμη και στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας και στο σύνολο τους όλες αυτές οι συλλήψεις δεν ξεπερνούν ή δεν αγγίζουν καν αυτές, που έχουν γίνει, μόνο από τον κόσμο του Ηρακλή. Αυτό είναι ένα θέμα, που πρέπει να απασχολήσει σοβαρά τους ιθύνοντες του Ηρακλή, γιατί δε νομίζω ότι είναι τυχαίο. Έχουν γίνει κάποιες συναντήσεις, απ’ ότι έχω πληροφορηθεί, αλλά πρέπει να απασχολήσει ακόμη περισσότερο το όλο θέμα τους ιθύνοντες», σχολίασε στο «Μ» ο Πατέλης.
«Δεν αγαπάμε την ομάδα μας…»
Πέρα απ’ αυτό ζητήσαμε την άποψη του και για το θέμα του ποδοσφαιρικού τμήματος. Η συζήτηση πήγε έτσι και αλλιώς και σ’ ένα άλλο θέμα, που επίσης «καίει». Πολύ σοβαρό, αφού έχει να κάνει αναμφίβολα με την επιβίωση της ομάδας. Έχει να κάνει με το μέλλον. Την… επόμενη μέρα για τον ποδοσφαιρικό Ηρακλή και κατά συνέπεια για τον Σύλλογο. Πώς βλέπει τις εξελίξεις με τον ΑΦΜ ο Πατέλης, πώς τις αντιμετωπίζει, ποια είναι η άποψη του με αυτά που γνωρίζει; «Ο ΑΦΜ είναι μονόδρομος», θα πει και θα προσθέσει: «Οποιαδήποτε άλλη κίνηση προς κάθε άλλη κατεύθυνση είναι ουτοπική. Πρέπει να μαζευτούν χρήματα, προς την κατεύθυνση αυτή. Αν δεν μπορούμε, αν δεν καταφέρουμε να αντιδράσουμε άμεσα και να ανέβουμε τις κατηγορίες, προκειμένου να φτάσουμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα στην Σούπερ Λίγκα, τότε σημαίνει ότι δεν έχουμε τα αντανακλαστικά, ότι δεν αγαπάμε την ομάδα και ότι… είμαστε άξιοι τις τύχης μας. Ο Ηρακλής είναι άλλωστε υπόθεση όλων μας. Πρέπει όλοι, που κατά καιρούς παρουσιαζόμασταν ως παράγοντες του Συλλόγου και να βοηθήσουμε την κατάσταση και στην ανέρευση χρημάτων και λύσεων. Ο χρόνος περνάει σε βάρος της ομάδας και χρειάζεται άμεση αντίδραση», κατέληξε με νόημα ο Θεόφιλος Πατέλης στέλνοντας παράλληλα και ένα μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση.


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: