Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2011

Ψάχνει το "αντίδοτο" για τα black out ο Πρόμπιερζ!!

Σύπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση... Πολλά είναι τα ζητήματα που έχει να λύσει ο Μίχαλ Πρόμπιερζ αυτό το διάστημα.

Ψάχνει το "αντίδοτο" για τα black out ο Πρόμπιερζ
Το κυρίαρχο, φυσικά, δεν είναι άλλο από τις μεταπτώσεις που παρουσιάζει ο Άρης από Κυριακή σε Κυριακή, αφού είναι ξεκάθαρο ότι πρέπει να σταματήσουν τα σκαμπανεβάσματα και να αποκτήσει σταθερότητα.
Πέραν τούτου όμως, τον Πολωνό τεχνικό απασχολεί σοβαρά η (μη) αντίδραση των παικτών του όποτε δέχονται πρώτοι γκολ. Σε κανένα παιχνίδι μέχρι στιγμής φέτος δεν έχει καταφέρει ο Άρης να γυρίσει παιχνίδι όποτε βρέθηκε πίσω στο σκορ, γεγονός που προβληματίζει τον 39χρονο τεχνικό.
Εχουμε και λέμε: Συνέβη εναντίον Ατρομήτου στο «Κλ. Βικελίδης» όπου οι Κίτρινοι δεν μπόρεσαν να «απαντήσουν» στο γκολ του Μήτργολου και τελικά ηττήθηκαν.
Ακολούθησε το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό όπου πάλι βρέθηκαν πίσω σκορ 0-2, μείωσαν σε 1-2 αλλά τελικώς έχασαν 2-3. Ηρθε μετά το ματς με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, σε μια από τις χειρότερες εμφανίσεις των τελευταίων ετών. Το ίδιο συνέβη και στη Νέα Σμύρνη με τον Πανιώνιο όπου ο Άρης έχασε 2-1, ώσπου φτάσαμε στο τελευταίο ματς στην Τρίπολη.
Ο Άρης ήταν καλύτερος μέχρι το ημίωρο, αλλά μόλις δέχτηκε το γκολ από τον Αστέρα έπαθε ξανά black out και δεν μπόρεσε ως το τέλος να αντιδράσει (έχασε 1-0).
Το φταίει που ο Άρης δεν μπορεί να «απαντήσει» όποτε δέχεται πρώτος γκολ; Είναι πανικός; Είναι ψυχολογικό; Είναι κάτι άλλο; Ο,τι κι αν είναι ο Πολωνός σπαζοκεφαλιάζει αλλά αισιοδοξεί ότι θα βρει σύντομα λύσεις…
Πηγή: allaboutaris.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: