Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2011

Βρήκαν τα λεφτά κι έχασαν τον Πρίγκιπα!

Η πλευρά Τζίγγερ επιβεβαίωσε πως έλαβε τις εγγυήσεις των 15 εκ. ευρώ, αλλά την πρόταση κάνει εταιρεία από την Σαουδική Αραβία η οποία καταλήγει σε πριγκηπικά πρόσωπα, όχι όμως αυτό και του Αλ Σαούντ!!

Βρήκαν τα λεφτά κι έχασαν τον Πρίγκιπα!
Ο Τσάκας πάντως έστειλε επιτέλους τον περιβόητο φάκελο με τις τραπεζικές εγγυητικές των 15 εκατομμυρίων, μόνο που η τράπεζα που έλεγε την Τρίτη από την Σκανδιναβία, δεν είχε καμία σχέση με αυτή που έφτασε στα χέρια του Γιάννη Βαρδινογιάννη!
Και αυτό γιατί από την Nordea Bank καταλήξαμε στην Nacional Comercial Bank of Saudi Arabia, σύμφωνα με τα όσα διέρρεε η πλευρά Βαρδινογιάννη.
Μάλιστα την πρόταση για την μεταβίβαση των μετοχών, έτσι όπως περιέχεται στον φάκελο, την κάνει μία εταιρία που εδρεύει στην Σαουδική Αραβία και καταλήγει σε Πριγκιπικά πρόσωπα, στα οποία όμως δεν συμπεριλαμβάνεται ο Σουλτάν Αλ Σαούντ, που μας αποχαιρέτησε...
Μετά και από αυτή την εξέλιξη, οι άνθρωποι του μεγαλομετόχου τόνιζαν πως δεν μπορεί να γίνει αμέσως διασταύρωση της φερεγγυότητας της τράπεζας και των εγγράφων (θα γίνει μέσω του ελληνικού τραπεζικού συστήματος) για την σωστή δέσμευση των 15 εκατομμυρίων. Για αυτό και μετέθεσαν την επίσημη τοποθέτησή τους, για το τί γίνεται από εδώ και πέρα, για τις επόμενες ημέρες...
πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: