Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2011

Μητσιάς: «Με έκανε περήφανο ο ΠΑΟΚ"


images

Στο Αθλητικό Metropolis και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» μίλησε ο μεγάλος Έλληνας τραγουδιστής Μανώλης Μητσιάς, γνωστός για τα ασπρόμαυρα συναισθήματα του. Αν και οι επαγγελματικές υποχρεώσεις τον κράτησαν στην Αθήνα και έτσι δεν θα μπορέσει να παρακολουθήσει από κοντά τον αγώνα του ΠΑΟΚ με την Ρούμπιν Καζάν ζήτησε από την αγαπημένη του ομάδα να παίξει σοβαρά και να πανηγυρίσει ακόμα μία νίκη στην Ευρωπαική διοργάνωση.
Για τις επιτυχίες στο Europa League o Έλληνας τραγουδοποιός δήλωσε: «Είμαι περήφανος και χαρούμενος. Μέσα σε αυτή τη δύσκολη οικονομική και πολιτική κατάσταση και στις δύσκολες συνθήκες που ζούμε ο ΠΑΟΚ κατάφερε να κάνει όλους τους Έλληνες περήφανους. Άκουγα σε όλες τα αθηναικά ραδιόφωνα να βγαίνουν οπαδοί άλλων ομάδων και να παραδέχονται τον ΠΑΟΚ για τη μεγάλη νίκη επί της Τότεναμ. Αυτό ήταν το επίτευγμα του ΠΑΟΚ.
Για τη συμμετοχή του ΠΑΟΚ στην επόμενη φάση ο κ.Μητσιάς συμπλήρωσε: «Η επόμενη φάση σαφώς θα είναι πολύ πιο δύσκολη και δεν ξέρω κατά πόσο ο ΠΑΟΚ μπορεί να ανταποκριθεί. Και πέρυσι είχαμε την ευκαιρία αλλά χάσαμε την πρόκριση στις λεπτομέρειες. Αυτό που θέλουμε από τους παίκτες είναι να ηγούνται στις λεπτομέρειες».
Για τα σκαμπανεβάσματα του ΠΑΟΚ στο Ελληνικό πρωτάθλημα και στο Ευρωπαικό πρωτάθλημα ο κ.Μητσιάς επισήμανε ότι είναι απολύτως φυσιολογικό:
«Δεν είναι μόνο ο ΠΑΟΚ. Και ο Ολυμπιακός τα ίδια παθαίνει. Οι παίκτες δίνουν τα πάντα μεσοβδόμαδα και μετά ξεφουσκώνουν. Υπάρχει και το θέμα της κούρασης. Άλλιως είναι να αντιμετωπίζεις την Τότεναμ και αλλιώς να παίζεις με ελληνική ομάδα».
Για το τι περιμένει απότ ον ΠΑΟΚ ο κ.Μητσιάς είπε: «Οικονομική υγεία . Οι υψηλοί στόχοι κυνηγούνται με λογική. Για παράδειγμα αντί να έχει ο ΠΑΟΚ επτά ξένους παίκτες θα μπορούσε να είχε τρεις ξένους παίκτες μεγάλους οι οποίοι να πλαισιώνονται με νέα παιδιά όπως για παράδειγμα ο Σταφυλλίδης που βγήκε τώρα. Θέλουμε λίγους ξένους ,αλλά βαρβάτους που να κάνουν πολλά τάλιρα».
Παράλληλα ο κ. Μητσιάς έκανε σύγκριση της δικής του εποχής με τη σημερινή : «Άλλες εποχές τότε. Θυμάμαι ότι εκτός από την Τούμπα πήγαινα και στο Χαριλάου για να υπάρξει και η ανάλογη καζούρα με τους φίλους που υποστήριζαν άλλη ομάδα. Σήμερα υπάρχουν στρατοί από οπαδούς. Ένας αγνός φίλαθλος δεν θα πάει να σκοτωθεί με έναν άλλον φίλαθλο άλλης ομάδας επειδή η ομάδα του έβαλε γκολ».
Για τον τρόπο που διασκέδαζαν τότε οι ποδοσφαιριστές σε σύγκριση με το τρόπο που διασκεδάζουν τώρα αρκετοί από τους ξένους κ. Μητσιάς τόνισε: «Θυμάμαι τον Γιώργο Κούδα, τον Κούλη Αποστολίδη και τον Κώστα Αιδινίου οι οποίοι είχαν ξεχωριστή προσωπικότητα και είναι και επιτυχημένοι τώρα. Υπάρχουν τώρα κάποιοι ξένοι που έρχονται στο ελληνικό πρωτάθλημα με μυαλό κότας.
πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: