Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2011

Περάστε… κόσμε!!

Οι χαμηλότερες δυνατές τιμές ορίστηκαν για τα εισιτήρια του αγώνα του Άρη με τον Παναιτωλικό.

Περάστε… κόσμε!
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΡΗΣ τα εισιτήρια κοστίζουν μόλις 10 ευρώ στα πέταλα και μόλις 20 ευρώ στις θύρες 2 και 9!
Η ΠΑΕ Άρης δείχνει ότι αντιλαμβάνεται τις ανάγκες του κόσμου και φυσικά δεν υφίσταται πλέον καμία δικαιολογία για όσους θέλουν πραγματικά να είναι δίπλα στον Άρη αυτή την Κυριακή.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:
«Σε κυκλοφορία τίθενται από το απόγευμα (17:30) τα εισιτήρια για τον αγώνα με αντίπαλο τον Παναιτωλικό την Κυριακή στις 17:15 στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Ο κόσμος του ΑΡΗ μπορεί να προμηθεύεται τα εισιτήριά του από το ARIS MOBILE. Οι τιμές των εισιτηρίων είναι ιδιαίτερα χαμηλές.
Πιο συγκεκριμένα:

Για τις θύρες 1, 3 τα εισιτήρια κοστίζουν 10 ευρώ.
Για την θύρα 2, αλλά και την θύρα 9 κοστίζουν 20 ευρώ. ευρώ,
ενώ για την θύρα 7 (επίσημα) είναι 40 ευρώ.
Το ARIS MOBILE θα παραμείνει σήμερα ανοικτό από τις 17:30 ως τις 21:00, ενώ θα λειτουργεί από αύριο οι φίλοι της ομάδας θα μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήριά τους από τις 9 ως τις 13:30 και από τις 17:30 ως τις 21:00.
Το Σάββατο τα εισιτήρια θα διατίθενται από τις 9 ως τις 15:00, ενώ την ημέρα θα λειτουργήσουν από το πρωί τα εκδοτήρια.

Παράλληλα οι φίλοι του ΑΡΗ μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήριά τους και μέσω ίντερνετ και της σχετικής υπηρεσίας e-ticketing από το επίσημο σάιτ της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, (http://buy.tickethour.com/arisfc-ww/showProductList.html)».
Πηγή: allaboutaris.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: