Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2011

Ξύλο και τσαμπουκάδες σε ματς Εφήβων!!

Σε ρινγκ μετατράπηκε ο χώρος έξω από το γήπεδο σε αναμέτρηση μπάσκετ εφήβων μεταξύ Χολαργού και Παπάγου!

Ξύλο και τσαμπουκάδες σε ματς Εφήβων!
Σύμφωνα με πηγές, περίπου 500 άτομα συνεπλάκησαν έξω από το κλειστό «Αντώνης Τρίτσης» την Τρίτη (13/12) με το παιχνίδι των παίδων να ολοκληρώνεται, ενώ αυτή των Εφήβων να διακόπτεται.
Στον χώρο έπεσαν μέχρι και μολότοφ με την κατάσταση να ηρεμεί ύστερα από την παρέμβαση της Αστυνομίας.
Με αφορμή τα επεισόδια το Δ.Σ. Του Κ.Ο. Χολαργού εξέδωσε ανακοίνωση: «Το Δ.Σ. του Κ.Ο.Χολαργού καταδικάζει απερίφραστα τα γεγονότα που συνέβησαν στο κλειστό Γυμναστήριο «Αντώνης Τρίτσης» την Τρίτη 13/12/2011, και είχαν αποτέλεσμα την μη τέλεση του αγώνα των εφηβικών ομάδων Κ.Ο.Χ. – Α.Σ. Παπάγου.
Εκφράζουμε την λύπη μας και δηλώνουμε ότι θα καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια να μην επιτρέψουμε να μεταφερθούν στον χώρο μας οι αντιθέσεις και οι αντιπαλότητες που αντικειμενικά υφίστανται στην τοπική κοινωνία μας. Θα θέλαμε πάντως να σημειώσουμε ότι λόγω της ¨περιρρέουσας ατμόσφαιρας", ήταν η πρώτη φορά που εκ των προτέρων καλέσαμε αστυνομία στο γήπεδο για αγώνες παιδικο-εφηβικών ομάδων.
Παρά όμως την παρουσία της, την παρουσία σχεδόν σύσσωμου του Δ.Σ. της ομάδας μας, του συνόλου σχεδόν των προπονητών μας και του διευθυντή του κλειστού δεν ήταν δυνατόν να ελεγχθεί η κατάσταση. Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την αποστολή του Α.Σ. Παπάγου για το πνεύμα συνεργασίας και συνεννόησης που επέδειξε και αποφεύγαμε τα χειρότερα.
Τέλος ελπίζουμε ότι δεν θα χρησιμοποιηθεί ο αθλητισμός ως όχημα πού θα βαθύνει υπάρχοντα ρήγματα, αλλά αντίθετα θα πρέπει να τα γεφυρώσει. Για τον σκοπό αυτό, καθένας θα πρέπει από το πόστο του να αναλάβει τις πρωτοβουλίες και τις ευθύνες που του αναλογούν, ώστε να μην φτάσουμε στο σημείο να θρηνήσουμε ¨Καλλικρατικά¨ θύματα. Οι πράξεις και οι πολιτικές θα πρέπει να είναι ξεκάθαρες και δίκαιες, και υπενθυμίζουμε παλαιότερες πρωτοβουλίες μας προς αυτή την κατεύθυνση..
Το ΔΣ του Κ.Ο.Χ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: