Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2011

Παράπονα "Αναστό" για τη διαιτησία!!

Ο Νίκος Αναστόπουλος σε δηλώσεις του κατά τη διάρκεια εκδήλωσης χορηγού εταιρείας, τόνισε πως ο ΟΦΗ έχει αδικηθεί φέτος, αν και όπως τόνισε ο ίδιος "δεν μιλάω συχνά για τη διαιτησία".

Παράπονα "Αναστό" για τη διαιτησία
«Δεν μιλάω συχνά για την διαιτησία, αλλά αυτό που γίνεται τελευταία ξεπερνάει κάθε προηγούμενο. Η ομάδα μας έχει αδικηθεί και θέλω να πιστεύω ότι την Κυριακή θα σταθεί στο ύψος των περιστάσεων. Δεν είναι δουλειά μου η διαιτησία. Δεν με απασχολούσε όταν ήμουν ποδοσφαιριστής και το ίδιο και τώρα που είμαι προπονητής.
Ωστόσο, υπάρχουν παιχνίδια τελευταία που όχι μόνο δεν μας δίνεται το πέναλτι και η αποβολή αντιπάλου παίκτη, αλλά παίζουμε και με παίκτη λιγότερο. Επειδή την Κυριακή έχουμε ένα κρίσιμο παιχνίδι, θα πρέπει η διαιτησία να σταθεί στο ύψος της, για να μην έχουμε παρατράγουδα. Το λέω γιατί τελευταία παρουσιάζονται τέτοιου είδους συμπτώματα».
Σε ό,τι αφορά το προσεχές παιχνίδι με την Κέρκυρα, τόνισε: «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά εμείς έχουμε δείξει και αποδείξει ότι ειδικά μέσα στο Ηράκλειο, έχουμε τον πρώτο λόγο. Θα κοιτάξουμε να είμαστε έτοιμοι από όλες τις πλευρές. Ειδικά στο γήπεδο μας έχουμε τον πρώτο λόγο, αλλά πρέπει να το αποδείξουμε από την αρχή του αγώνα.
Δεν έχει σημασία, πόσους βαθμούς θα πάρουμε στον πρώτο γύρο, αλλά με πόσους θα τερματίσουμε στο τέλος της σεζόν. Εμείς κοιτάμε μόνο το παιχνίδι με την Κέρκυρα. Όταν τελειώσει ο πρώτος γύρος θα έχουμε μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα. Εμάς ο στόχος δεν είναι ο πρώτος γύρος. Ο στόχος είναι αυτός που έχουμε βάλει με τον κ. Μαχλά από την αρχή της σεζόν»

Δεν υπάρχουν σχόλια: