Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2011

"Προσοχή στη σκέψη μας, στη ζωή μας. Σιωπή και δουλειά"!

Ο Νίκος Κωστένογλου απέφυγε τις θριαμβολογίες μετά τη νίκη της ΑΕΚ στο Γκρατς λέγοντας πως οι κιτρινόμαυροι πρέπει να συνεχίσουν ταπεινά τη δουλειά τους.

"Προσοχή στη σκέψη μας, στη ζωή μας. Σιωπή και δουλειά"!
Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός της Ένωσης.
«Επιθυμούσαμε να κλείσουμε τις υποχρεώσεις μας με μια νίκη. Γνωρίζαμε ότι θα ήταν δύσκολο γιατί παίζαμε εκτός έδρας και θα δίναμε ευκαιρία σε νεαρούς παίκτες για να πάρουν εμπειρίες. Με χαροποίησε ιδιαίτερα η πολύ καλή παρουσία μας και θεωρώ πολύ σημαντική τη νίκη και για την ψυχολογία μας.
Πήραμε θετικά μηνύματα από ορισμένους νεαρούς παίκτες αλλά αυτό είναι το πρώτο τους βήμα. Είμαι πολύ χαρούμενος για την εμφάνιση και τη νίκη αλλά αν ήμασταν μια φορά ταπεινοί ως τώρα, τώρα πρέπει να είμαστε ταπεινοί. Ευχαριστημένοι αλλά γρήγορα να συγκεντρωθούμε για το κυριακάτικο ματς. Ιδιαίτερη προσοχή στη σκέψη μας, στη ζωή μας. Σιωπή και δουλειά.
Τα οφέλη είναι αρκετά. Οφείλεται στην παρουσία των παικτών και βάζουμε μια παρακαταθήκη για το μέλλον γιατί δεν έχουμε αυτή τη στιγμή λεφτά για να αποκτήσουμε έμπειρους και έτοιμους παίκτες, οπότε χρειαζόμαστε τους νεαρούς. Τους δίνουμε ευκαιρίες και παίρνουμε θετικά μηνύματα αλλά το ποδόσφαιρο θέλει σοβαρότητα, σταθερότητα και όλο αυτό να γίνεται σε βάθος χρόνου».
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: