Πέμπτη, 15 Δεκεμβρίου 2011

"Πιστεύω σε καλύτερη συνέχεια"

Οι πολλές αλλαγές που είχε ο Λεβαδειακός κόστισαν στη συνοχή του και ο Γιώργος Παράσχος στάθηκε σε αυτό το σημείο για να εξηγήσει τη βαριά ήττα από τον Ολυμπιακό, λέγοντας όμως πως πιστεύει οτι η ομάδα θα βελτιωθεί στη συνέχεια.

"Πιστεύω σε καλύτερη συνέχεια"
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
"Σίγουρα δεχτήκαμε ένα βαρύ σκορ σήμερα. Αυτό το σχήμα ήταν εντελώς καινούριο. Ούτε σε φιλικό δεν είχαμε παίξει με αυτό το σχήμα. Χάσαμε τη συνοχή μας ως ομάδα. Αυτή που είχαμε τις πρώτες πέντε αγωνιστικές.
Πιστεύω ότι δεν είχαμε άλλο τρόπο, γιατί μας ενδιαφέρει απόλυτα το παιχνίδι του Σαββάτου και έτσι θα μπορέσουμε να παρουσιαστούμε πολύ καλύτεροι και με αυτό το σύνολο που μας οδήγησε σε καλές εμφανίσεις και σε καλή συγκομιδή βαθμών αυτές τις πρώτες αγωνιστικές. Αυτό το ροτέισον που κάνουμε, θα παρουσιάζουμε αυτά τα σκαμπανεβάσματα. Πάντως, πιστεύω σε καλύτερη συνέχεια και να μην δεχτούμε τέτοια βαριά σκορ και στη συνέχεια, όπως δεχτήκαμε σήμερα.

Στην απόδοση του Ναπολεόνι που μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο θα θέλαμε να σταθούμε. Μπορείτε να ποντάρετε πάνω του;
Ο Ναπολεόνι βρίσκεται σε μία κατάσταση που πάνω από το μισάωρο ή το πολύ ένα ημίχρονο, είναι πολύ δύσκολο να βοηθήσει. Εχει πεντάμηνη αποχή γιατί με τον τραυματισμό του ταλαιπωρήθηκε πολύ. Ο καλός Ναπολεόνι θα είναι ωφέλιμος και για τριάντα λεπτά. Αυτή τη στιγμή δεν μπορεί να δώσει κάτι παραπάνω.

Δεν υπάρχουν σχόλια: